Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο Ρονάλντο απαντά στην κατηγορία για βιασμό – Άνοιξε ξανά η έρευνα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ρονάλντο απαντά στην κατηγορία για βιασμό – Άνοιξε ξανά η έρευνα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε την απάντησή του στην κατηγορία για βιασμό, που έχει προκαλέσει σάλο τις τελευταίες ημέρες. Μέσω Twitter, ο Πορτογάλος σταρ του ποδοσφαίρου «έσπασε» τη σιωπή του, αρνήθηκε τις κατηγορίες, τόνισε ότι έχει ήσυχη τη συνείδησή του και για αυτό θα περιμένει με ηρεμία τα αποτελέσματα των ερευνών. «Αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες σε […]

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε την απάντησή του στην κατηγορία για βιασμό, που έχει προκαλέσει σάλο τις τελευταίες ημέρες.

Μέσω Twitter, ο Πορτογάλος σταρ του ποδοσφαίρου «έσπασε» τη σιωπή του, αρνήθηκε τις κατηγορίες, τόνισε ότι έχει ήσυχη τη συνείδησή του και για αυτό θα περιμένει με ηρεμία τα αποτελέσματα των ερευνών.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες σε βάρος μου. Ο βιασμός είναι ένα απεχθές έγκλημα, ενάντια σε όλα όσα είμαι και πιστεύω. Όσο κι αν ανυπομονώ να καθαρίσω το όνομά μου, αρνούμαι να δώσω τροφή στο μιντιακό θέαμα που δημιούργησαν άνθρωποι που θέλουν να προωθήσουν τους εαυτούς τους σε βάρος μου.

Έτσι, η καθαρή συνείδησή μου θα μου επιτρέψει να περιμένω με ηρεμία τα αποτελέσματα όλων των ερευνών», έγραψε ο Ρονάλντο στον λογαριασμό του.

Η Κάθριν Μαγιόργκα υποστηρίζει ότι ο ποδοσφαιριστής τη βίασε το 2009, σε ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας. Στη συνέχεια οι δύο πλευρές κατέληξαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό, ο οποίος προέβλεπε ότι δεν θα δημοσιοποιηθούν οι ισχυρισμοί της. Οι δικηγόροι της υποστηρίζουν ότι ο Ρονάλντο δεν εκπλήρωσε έναν από τους όρους του διακανονισμού και έτσι αυτός είναι άκυρος.

Η αστυνομία του Λας Βέγκας άνοιξε ξανά την έρευνα για την υπόθεση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις