Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο Μουρίνιο φεύγει, αλλά όχι έτσι – Η αποζημίωση και ο “τρελός” λογαριασμός στο ξενοδοχείο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Μουρίνιο φεύγει, αλλά όχι έτσι – Η αποζημίωση και ο “τρελός” λογαριασμός στο ξενοδοχείο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εγκαταλείπει το Μάντσεστερ μετά την απόφαση της Γιουνάιτεντ να του δείξει την έξοδο Ωστόσο πριν φύγει, ο Πορτογάλος θα πρέπει να τακτοποιήσει έναν από τους πιο τρελούς λογαριασμούς που έχουν γίνει ποτέ σε ξενοδοχείο. Όσο καιρό ήταν στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μουρίνιο δεν είχε αγοράσει κάποιο σπίτι στην περιοχή. Έμενε σε […]

Ζοζέ Μουρίνιο

Ο Ζοσέ Μουρίνιο εγκαταλείπει το Μάντσεστερ μετά την απόφαση της Γιουνάιτεντ να του δείξει την έξοδο

Ωστόσο πριν φύγει, ο Πορτογάλος θα πρέπει να τακτοποιήσει έναν από τους πιο τρελούς λογαριασμούς που έχουν γίνει ποτέ σε ξενοδοχείο.

Όσο καιρό ήταν στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μουρίνιο δεν είχε αγοράσει κάποιο σπίτι στην περιοχή.

Έμενε σε ξενοδοχείο, καθώς η οικογένειά του δεν τον ακολούθησε και παρέμεινε στο Λονδίνο. Μόλις λοιπόν έγινε γνωστή η απόλυσή του, τα βρετανικά ΜΜΕ άρχισαν να υπολογίζουν το πόσα θα κληθεί να πληρώσει.

Ο Πορτογάλος έμεινε για 895 ημέρες στο 5 αστέρων Lowry Hotel. Όχι βέβαια σε απλό δωμάτιο, αλλά σε μία από τις πολυτελείς σουίτες του ξενοδοχείου, που κοστίζουν 600 λίρες τη βραδιά.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μουρίνιο έκανε λογαριασμό 537.000 λίρες για τη διαμονή του εκεί, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ!

Η αποζημίωση που θα λάβει

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ και ιδίως αυτά από τη Μεγάλη Βρετανία, ο «Special One» θα λάβει και special αποζημίωση, η οποία μπορεί να φτάσει ακόμη και στα 24 εκατομμύρια λίρες.

Η συμφωνία που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές, όταν υπέγραψαν το τριετές συμβόλαιο συνεργασίας το 2016, προβλέπει το συγκεκριμένο ποσό, το οποίο είναι πιθανό να μην λάβει εξ ολοκλήρου.

Και αυτό γιατί υπάρχει περιλαμβάνεται μια πιθανή μείωση της τάξης του 25%, σε περίπτωση που η ομάδα δεν καταφέρει να εξασφαλίσει πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Αυτό σημαίνει ότι ο Μουρίνιο, στη χειρότερη περίπτωση, θα έχει στον τραπεζικό του λογαριασμό 16 εκατ. λίρες από τη Γιουνάιτεντ.

Αν υπολογίσει όμως κανείς λοιπόν ότι θα λάβει τόσα από την Γιουνάιτεντ, λογικά δεν θα έχει και μεγάλο πρόβλημα να πληρώσει μέχρι και το τελευταίο… ψιλό το ξενοδοχείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις