Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ο μικρός «στρατός» για τον Τούρκο αξιωματικό – Δρακόντεια μέτρα
ΕΛΛΑΔΑ

Ο μικρός «στρατός» για τον Τούρκο αξιωματικό – Δρακόντεια μέτρα

Ένας μικρός «στρατός» 80 – 90 αστυνομικών φυλάει τον Τούρκο αξιωματικό, Σουλεϊμάν Οζκαγιανακτσίμ. Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και πρωτοφανή. Ο ελεύθερος Τούρκος αξιωματικός είναι σε σπίτι στην Αττική, σε άγνωστο σημείο, μένοντας με δεκάδες αστυνομικούς. Είναι ο Νο1 φυλασσόμενος στόχος της Ελληνικής Αστυνομίας, υπό τον φόβο απαγωγής ή εξόντωσής του. Διαβάστε ακόμα Ελεύθερος κυκλοφορεί ένας από τους 8 […]

Ένας μικρός «στρατός» 80 – 90 αστυνομικών φυλάει τον Τούρκο αξιωματικό, Σουλεϊμάν Οζκαγιανακτσίμ.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια και πρωτοφανή. Ο ελεύθερος Τούρκος αξιωματικός είναι σε σπίτι στην Αττική, σε άγνωστο σημείο, μένοντας με δεκάδες αστυνομικούς.

Είναι ο Νο1 φυλασσόμενος στόχος της Ελληνικής Αστυνομίας, υπό τον φόβο απαγωγής ή εξόντωσής του.

Διαβάστε ακόμα

Ελεύθερος κυκλοφορεί ένας από τους 8 Τούρκους αξιωματικούς

Συγκεκριμένα, 10 σκοπευτές της ΕΚΑΜ βρίσκονται περιμετρικά της οικίας του Τούρκου αξιωματικού, 12 αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής εντός και εκτός σπιτιού, 10 αστυνομικοί στον περίβολο και 2 ομάδες αστυνόμευσης της ΔΙΑΣ με 8 αστυνομικούς απ’έξω.

Επίσης, θα υπάρχει «διασπασμένη» διμοιρία των ΜΑΤ με 25 αστυνομικούς κοντά στην περιοχή και δύο περιπολικά με τέσσερις αστυνομικούς, ενώ θα υπάρχει και ψηφιακή παρακολούθηση με ηλεκτρονικό πέπλο ελέγχου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις