Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο κακός χαμός με τη δήλωση της Μπέλλα – Απάντησε, μετά την κατακραυγή
LIFESTYLE

Ο κακός χαμός με τη δήλωση της Μπέλλα – Απάντησε, μετά την κατακραυγή

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show», βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης το μοντέλο Ιωάννα Μπέλλα. Η ίδια μεταξύ άλλων παραδέχθηκε και ότι έχει φάει χαστούκι από σύντροφό της, και μάλιστα το παρουσίασε κι ως κάτι φυσιολογικό, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά πως «Εντάξει και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι;», προσθέτοντας «Όποια λέει […]

Ιωάννα Μπέλλα

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night Show», βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης το μοντέλο Ιωάννα Μπέλλα.

Η ίδια μεταξύ άλλων παραδέχθηκε και ότι έχει φάει χαστούκι από σύντροφό της, και μάλιστα το παρουσίασε κι ως κάτι φυσιολογικό, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά πως «Εντάξει και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι;», προσθέτοντας «Όποια λέει ότι δεν έχει φάει, λέει ψέματα».

Ο Γρηγόρης Σαρναούτογλου, προσπαθώντας να την “συνεφέρει”, της είπε πως δεν είναι έτσι και υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες οι οποίες δεν έχουν υποστεί βία από τον σύντροφό τους.

Η συγκεκριμένη δήλωση σχολιάστηκε σήμερα από την εκπομπή «Πρωινό», με τη Φαίη Σκορδά, αλλά και τα πρόσωπα του πάνελ της, να ακούνε σοκαρισμένοι. «Τι είπε; Παδιά τι είπε;», αναρωτιόταν εμβρόντητη η Φαίη Σκορδά.

«Είπε ό,τι χειρότερο έχει ακουστεί φέτος στην ελληνική τηλεόραση. Δεν μπορεί να λες αυτά τα πράγματα δημόσια, όταν σε ακούνε νέα κορίτσια. Κανένα χαστούκι δεν δικαιολογείται σε κανέναν άνθρωπο», ανέφεραν μεταξύ άλλων, εξοργισμένοι

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου

«Είναι δυνατόν να βγαίνεις στον τηλεοπτικό αέρα και να λες τέτοια πράγματα και να τα θεωρείς και φυσιολογικά; Είσαι και νέο κορίτσι και μου είσαι και πολύ συμπαθής, ντροπή δηλαδή πραγματικά, ντροπή! Ντροπή! Ντροπή της!

Ποια γυναίκα βγαίνει και λέει τέτοια πράγματα; Ειλικρινά μου είναι πολύ συμπαθής, την έχω φιλοξενήσει και πολλές φορές, είναι γλυκύτατο πλάσμα και έχει δεχτεί άδικη επίθεση, αλλά όχι, αυτό δεν ήθελα να το ακούσω καθόλου»!

Η απάντηση της Ιωάννας Μπέλλα:

IMG_9557

https://twitter.com/kounelaki77/status/1070088496524783621

https://twitter.com/MarielProt/status/1070265971863183361

https://twitter.com/GiannisMpathas/status/1070263501422256128

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις