Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος είναι πολιτικά ηλίθιος” (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος είναι πολιτικά ηλίθιος” (vid)

«Πολιτικά ηλίθιος» ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, σύμφωνα με τον ανεξάρτητο βουλευτή Δημήτρη Καμμένο Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ σχολίασε την παρέμβαση του κ. Βούτση στην παραίτηση του Παπαχριστόπουλου. «Ο κ. Παπαχριστόπουλος, είναι πολιτικά ηλίθιος. Διότι μπαίνει στον Βούτση για να δώσει την παραίτηση, έχει ο Βούτσης κάποιο ρόλο κοινοβουλευτικό; Ο Βούτσης είναι θεσμός. Θέλουμε δηλαδή […]

Θανάσης-Παπαχριστόπουλος.jpg

«Πολιτικά ηλίθιος» ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, σύμφωνα με τον ανεξάρτητο βουλευτή Δημήτρη Καμμένο

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ σχολίασε την παρέμβαση του κ. Βούτση στην παραίτηση του Παπαχριστόπουλου.

«Ο κ. Παπαχριστόπουλος, είναι πολιτικά ηλίθιος. Διότι μπαίνει στον Βούτση για να δώσει την παραίτηση, έχει ο Βούτσης κάποιο ρόλο κοινοβουλευτικό; Ο Βούτσης είναι θεσμός. Θέλουμε δηλαδή να πιστεύουμε, δεν είναι θεσμός. Απαγορεύεται να επέμβει ο κ. Βούτσης θεσμικά σε οτιδήποτε κοινοβουλευτικό».

«Πρέπει να γίνει πρόταση μομφής κατά του κ. Βούτση. Ελπίζω να γίνει γιατί πρέπει να πάρει ένα μήνυμα ο κ. Βούτσης. Αυτός και η παρέα του δίνουν πόνο στη Δημοκρατία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ζήτησε μάλιστα από τον κ. Βούτση «να απολογηθεί γιατί έκανε κουρέλι τον Κανονισμό της Βουλής και γιατί βρήκε ενοικιαζόμενο βουλευτή να περάσει η συμφωνία. Έχει πολιτικό συμβόλαιο να πουλήσουν τη Μακεδονία πάσει θυσία».

«Δεν μπορεί η Δημοκρατία να στηρίζεται στη φράντζα του Παπαχριστόπουλου και της Μεγαλοοικονόμου, έχει πρόβλημα ο θεσμός» υπογράμμισε, ενώ πρόσθεσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει εταιρεία ενοικιάσεως βουλευτών, βρωμάει η υπόθεση με τους ανεξάρτητους».

Επίσης, παρομοίωσε τον κ. Παπαχριστόπουλο με το παιδικό παιχνίδι γιο-γιο για τις αλλαγές πολιτικής θέσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις