Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Ο Γιάννης Νιάρρος ο φετινός νικητής του βραβείου Χορν
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Γιάννης Νιάρρος ο φετινός νικητής του βραβείου Χορν

Ο Γιάννης Νιάρρος είναι ο φετινός νικητής του θεατρικού βραβείου Δημήτρης Χορν. Βραβεύτηκε για την ερμηνεία του στην παράσταση του Γιάννη Οικονομίδη «Στέλλα κοιμήσου» που ανέβηκε με επιτυχία για δύο σεζόν στο Εθνικό Θέατρο. Στην εκδήλωση της απονομής που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Χορν στην οδό Αμερικής, o Θανάσης Αλευράς μίλησε για τον Δημήτρη Χορν, ενώ […]

Ο Γιάννης Νιάρρος είναι ο φετινός νικητής του θεατρικού βραβείου Δημήτρης Χορν.

Βραβεύτηκε για την ερμηνεία του στην παράσταση του Γιάννη Οικονομίδη «Στέλλα κοιμήσου» που ανέβηκε με επιτυχία για δύο σεζόν στο Εθνικό Θέατρο.

Στην εκδήλωση της απονομής που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο Χορν στην οδό Αμερικής, o Θανάσης Αλευράς μίλησε για τον Δημήτρη Χορν, ενώ στον θεσμό του βραβείου αναφέρθηκε ο πρόεδρος της επιτροπής Κώστας Γεωργουσόπουλος.

Διαβάστε ακόμα

«Ένας Ήρωας του Καιρού μας» στο Θέατρο 104

Μέλη της επιτροπής είναι ο Σταμάτης Φασουλής, η Ξένια Καλογεροπούλου, η υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού Λυδία Κονιόρδου και η δημοσιογράφος Αντιγόνη Καράλη.

Ο περσινός νικητής του «Βραβείου Δημήτρης Χορν», Κωνσταντίνος Μπιμπής, παρέδωσε τον χρυσό σταυρό του Δημήτρη Χορν που είχε λάβει κατά την περυσινή βράβευσή του, στον φετινό βραβευθέντα.

Συνυποψήφιοι του Γιάννη Νιάρρου για το βραβείο ήταν οι: Γιώργος Βουρδαμής, Δημήτρης Πασσάς, Βασίλης Σαφός  και Πάνος Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις