Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο “γάμος της χρονιάς” το Σάββατο – Με φουσκωμένη κοιλίτσα η 25χρονη Δήμητρα
LIFESTYLE

Ο “γάμος της χρονιάς” το Σάββατο – Με φουσκωμένη κοιλίτσα η 25χρονη Δήμητρα

  Το πέμπτο παιδί θα αποκτήσει ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας. Η Δήμητρα Μέρμηγκα γίνεται για πρώτη φορά μανούλα και περιμένει κοριτσάκι. Η 25χρονη διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και ο 62χρονος εφοπλιστής πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Στο Δουκάτο του Σορέντο παντρεύονται ο μεγαλοεφοπλιστής Κούστας με την νεαρή Δήμητρα (pics) Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο […]

 

Το πέμπτο παιδί θα αποκτήσει ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας.

Η Δήμητρα Μέρμηγκα γίνεται για πρώτη φορά μανούλα και περιμένει κοριτσάκι.

Η 25χρονη διανύει το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της και ο 62χρονος εφοπλιστής πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Στο Δουκάτο του Σορέντο παντρεύονται ο μεγαλοεφοπλιστής Κούστας με την νεαρή Δήμητρα (pics)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Γιάννης Κούστας, με αφορμή την εγκυμοσύνη, χάρισε στην σύντροφό του ένα δαχτυλίδι μυθικής αξίας.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στις 9 Σεπτεμβρίου του 2016 στο ρεστοράν Matsuhisa Athens στον Αστέρα Βουλιαγμένης και η πρόταση γάμου έγινε από τον εφοπλιστή στη Γέφυρα των Στεναγμών.

Λίγο αργότερα αρραβωνιάστηκαν στο Island σε ένα πάρτι που άφησε εποχή, ενώ το ζευγάρι έχει προγραμματίσει το γάμο του για το ερχόμενο Σάββατο, στο Δουκάτο του Σορέντο.

Ο αρραβώνας τους είχε 500 εκλεκτούς καλεσμένους, 100 σερβιτόρους ντυμένους με λευκά σμόκιν, σπάνια εδέσματα όπως χτένια εισαγωγής που έφτασαν αεροπορικώς για να μη χάσουν τη φρεσκάδα τους, πυροτεχνήματα, Στέφανο Κορκολή -ύστερα από άρνηση της Άλκηστης Πρωτοψάλτη- στο πιάνο για να τραγουδά στους ερωτευμένους «σκόνη και θρύψαλα» και έγινε στο Island με κόστος 250.000 ευρώ!

Ο γάμος με Elie Saab, Μπουλούμπαση, Σίσκο και Ρέμο

Στις 23 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο, λοιπόν, θα γίνει πραγματικότητα η γαμήλια ένωση των Δήμητρα και Ιωάννη,  στο Σορέντο, γραφικό θέρετρο της «Costa Amalfitana» στην Ιταλία. Από το μεσημέρι της προηγούμενης μέρας θα έχουν αγκυροβολήσει σκάφη τεραστίων διαστάσεων και ναυλωμένα lear jets, καθώς έχουν προγραμματιστεί τριήμερες γαμήλιες εκδηλώσεις.

Στον «γάμο της χρονιάς» όπως χαρακτηρίζεται από τα MME, έχουν προσκληθεί 220 άτομα, κυρίως εφοπλιστές και επιχειρηματίες απ΄ όλα τα μήκη και πλάτη της γης, και κάποιοι γαλαζοαίματοι.

Στη γαμήλια δεξίωση θα τραγουδήσει ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος θα ταξιδέψει μέχρι το Σορέντο με τον κουμπάρο του, Κώστα Πηλαδάκη, ενώ οι μελλόνυμφοι σχεδιάζουν να μείνουν στο κοσμοπολίτικο θέρετρο τρεις ακόμη μέρες μετά το μυστήριο.

Στον γάμο θα παρευρεθούν, επίσης, η μητέρα του εφοπλιστή, Αμαλία Κούστα, η αδερφή του, Μαρία, και οι δύο γιοι του από τον πρώτο του γάμο με την Γκρέτα Καρμπονάρο, Δημήτρης και Ρομπέρτο.

Οι δύο κόρες του εφοπλιστή, από τον δεύτερο γάμο του με την Σοφία Γιαννικοπούλου, που έγινε κυρίως γνωστή για τους ρόλους της σε βιντεοταινίες της δεκαετίας των ΄80s, θα απουσιάζουν, μιας και το διαζύγιο των γονιών ήταν πολύ οδυνηρό, ώστε να το έχουν ήδη ξεπεράσει. Από τον γάμο θα απουσιάζει ο πατέρας της νύφης, ο οποίος μένει μόνιμα στην Τήνο και έχει τη δική του γκαλερί με έργα τέχνης.

Στο πλευρό της θα βρίσκονται βέβαια, οι δύο αδερφές της, Χριστίνα και Τάνια -με τις οποίες μοιάζει απίστευτα πολύ- και η μητέρα της, Κατερίνα Ασκούνη. Στο γαμήλιο προσκλητήριο, το ζευγάρι ζητά αντί για δώρο, να γίνουν δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Ο θυελλώδης γάμος

Ο Γιάννης Κούστας μπορεί το 1994, όταν γνώρισε τη Σοφία, να μην ήταν επικεφαλής μια τόσο μεγάλης ναυτιλιακής εταιρείας σαν και αυτής που εξελίχθηκε στη συνέχεια, ωστόσο το μέλλον του στα ναυτιλιακά διαγραφόταν λαμπρό. Ήταν μόλις 37 ετών, παντρεμένος, με δύο παιδιά

Η Σοφία Γιαννικοπούλου όπως είναι το πατρικό της ή Σοφία Γιαννίκου όπως ήταν το καλλιτεχνικό της, ήταν ηθοποιός στο επάγγελμα με συμμετοχές σε βιντεοταινίες της εποχής δίπλα στον Στάθη Ψάλτη.

Οι δυο τους γνωρίζονται σε κάποιο νυχτερινή έξοδο και ο έρωτας τους χτύπησε με σφοδρότητα. Ο Γιάννης Κούστας χωρίζει τη σύζυγό του, παρά τις αντιδράσεις της οικογένειάς του, και το 1996 παντρεύεται τη Σοφία Γιαννικοπούλου, Σοφία Κούστα εφεξής.

Και ενώ με το πέρασμα των χρόνων η καριέρα του Γιάννη Κούστα απογειωνόταν, με αποκορύφωμα το 2006, όταν η εταιρεία του μπήκε στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και δυο χρόνια αργότερα θεωρούνταν η μεγαλύτερη εισηγμένη εταιρεία εμπορευματοκιβωτίων στα διεθνή χρηματιστήρια, σύμφωνα με το Greek Shipping News, οι κοσμικές εμφανίσεις σε κάθε είδους εκδήλωση της συζύγου του Σοφίας αυξάνονταν.

Πανάκριβα ταξίδια στα κοσμοπολίτικα θέρετρα ανά την υφήλιο, λίαρ τζετ, γιοτ, πολυτελή σπίτια και βίλες, πανάκριβα ντυσίματα, είχαν γίνει καθημερινότητα για την ηθοποιό.

Ωστόσο, τα σύννεφα στο γάμο του λαμπερού ζευγαριού εμφανίζονται κάπως νωρίς. Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, ο πρώτος μεγάλος καβγάς, έρχεται το 2001 μετά τη γέννηση της πρώτης τους κόρης. Ο λόγος ενδοοικογενειακός. Ωστόσο, το ζευγάρι κατάφερε να ξεπεράσει τα προβλήματά του τότε και να κάνει μια νέα αρχή μαζί. Δυο χρόνια αργότερα ήρθε στον κόσμο και η δεύτερη κόρη τους.

Ωστόσο, όπως ανέφερε το ίδιο δημοσίευμα, από το 2007 αρχίζουν να κλιμακώνονται τα προβλήματα στο γάμο του ζευγαριού.

Μετά από 19 χρόνια γάμου ήρθε το διαζύγιο, ιδιαίτερα σκληρό που συνοδεύτηκε από πολλά δικαστήρια.

Γαμπρός ο Χρανιώτης – Παντρεύεται την πιτσιρίκα αγαπημένη του (pics)

Survivor – Spoiler: Ποιος αποχωρεί σήμερα (21/6)

Νέα πλάνα από τη βίλα – φάντασμα του Ασλάνη (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις