Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Οπαδοί «επισκέφτηκαν» Γιαννακόπουλο, Αλαφούζο και Παναγόπουλο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οπαδοί «επισκέφτηκαν» Γιαννακόπουλο, Αλαφούζο και Παναγόπουλο

Στα σπίτια των Χρήστου Παναγόπουλου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Γιάννη Αλαφούζου βρέθηκαν οπαδοί του Παναθηναϊκού. Μερικοί φίλαθλοι της ομάδας- περίπου 300 άτομα-, μετά το τέλος της συνάντησής τους, πήγαν στο σπίτι του Γιάννη Αλαφούζου. Φώναξαν συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου και στη συνέχεια αποχώρησαν. Εκεί υπήρχε έντονη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, αν και δεν σημειώθηκε ένταση.  Διαβάστε ακόμα Το «πικρό» […]

Στα σπίτια των Χρήστου Παναγόπουλου, Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Γιάννη Αλαφούζου βρέθηκαν οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Μερικοί φίλαθλοι της ομάδας- περίπου 300 άτομα-, μετά το τέλος της συνάντησής τους, πήγαν στο σπίτι του Γιάννη Αλαφούζου. Φώναξαν συνθήματα κατά του μεγαλομετόχου και στη συνέχεια αποχώρησαν. Εκεί υπήρχε έντονη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, αν και δεν σημειώθηκε ένταση. 

Διαβάστε ακόμα

Το «πικρό» αυτογκόλ στο πρωτάθλημα (vid)

Έπειτα, «επισκέφτηκαν» το δεξί… χέρι του Γιάννη Αλαφούζου, τον Χρήστο Παναγόπουλο ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο. Φώναξαν συνθήματα, χωρίς να υπάρξει κάποια ένταση, και μετά αποχώρησαν.

Επόμενος και τερματικός «σταθμός» τους ήταν το σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Εκεί φώναξαν συνθήματα υπέρ του, μιας και είναι ο μόνος που δείχνει πρόθυμος να σώσει την ομάδα και να ξημερώσει μια… άσπρη μέρα στο «τριφύλλι». Μάλιστα, ο επιχειρηματίας βγήκε και έκανε διάλογο μαζί τους!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις