Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Οι 2 στρατιωτικοί περιγράφουν πώς τους συνέλαβαν (video)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι 2 στρατιωτικοί περιγράφουν πώς τους συνέλαβαν (video)

Οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης βρίσκονται μέσα στο προεδρικό αεροσκάφος και επιστρέφουν στην Ελλάδα. Μαζί τους οι αναπληρωτής Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος. Μετά τις πρώτες στιγμές αμηχανίας οι δύο στρατιωτικοί μίλησαν στο τηλέφωνο, ήπιαν κάτι για να δροσιστούν και στη συνέχεια μίλησαν για την περιπέτειά τους. Όπως φαίνεται και στο […]

Οι Άγγελος Μητρετώδης και Δημήτρης Κούκλατζης βρίσκονται μέσα στο προεδρικό αεροσκάφος και επιστρέφουν στην Ελλάδα.

Μαζί τους οι αναπληρωτής Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος.

Μετά τις πρώτες στιγμές αμηχανίας οι δύο στρατιωτικοί μίλησαν στο τηλέφωνο, ήπιαν κάτι για να δροσιστούν και στη συνέχεια μίλησαν για την περιπέτειά τους.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσίευσε το ΑΠΕ ο Ανθυπολοχαγός Άγγελος Μητρετώδης εξηγεί πως έγινε η σύλληψή τους. Περιγράφει τις στιγμές κατά τη σύλληψή τους στις Καστανιές του Έβρου τον περασμένο Μάρτιο που είχε ως αποτέλεσμα να παραμείνουν στις φυλακές Αδριανούπολης για 167 ημέρες.

Οι στρατιωτικοί από την πρώτη στιγμή είχαν δηλώσει πως ακολούθησαν ίχνη, τα οποία νόμιζαν πως ανήκαν σε παράνομους μετανάστες.

Συγκεκριμένα ο Άγγελος Μητρετώδης ανέφερε πως ανέβηκε σε ένα υπερυψωμένο σημείο για να τραβήξει με το κινητό τα ίχνη που είχε εντοπίσει μαζί με τον λοχία Δημήτρη Κούκλατζη πάνω στη συνοριακή γραμμή και έμοιαζαν να ανήκουν σε παράνομους μετανάστες.

Δείτε ακόμη:

A soldier is pictured washing his hands.

Η απελευθέρωση των Ελλήνων στρατιωτικών: Τι κρύβεται πίσω από την ξαφνική απόφαση του Ερντογάν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις