Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Οι Τούρκοι τρελάθηκαν: Γεμάτοι μένος, πυροβολούν και διαλύουν iphone (vids)
ΚΟΣΜΟΣ

Οι Τούρκοι τρελάθηκαν: Γεμάτοι μένος, πυροβολούν και διαλύουν iphone (vids)

Μετά την απόφαση Ερντογάν για μποϊκοτάζ στα iphone ως αντίποινα στις ΗΠΑ, οι Τούρκοι «έπιασαν» το νόημα και ανέλαβαν… δράση. Πυροβολούν, σπάνε και ποδοπατούν τα κινητά τους αναρτώντας τα σχετικά βίντεο και τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την οργή των Τούρκων πυροδότησε η δήλωση του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν ότι «θα εφαρμόσουμε μποϊκοτάζ σε βάρος […]

erdogan-mobile

Μετά την απόφαση Ερντογάν για μποϊκοτάζ στα iphone ως αντίποινα στις ΗΠΑ, οι Τούρκοι «έπιασαν» το νόημα και ανέλαβαν… δράση.

Πυροβολούν, σπάνε και ποδοπατούν τα κινητά τους αναρτώντας τα σχετικά βίντεο και τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Την οργή των Τούρκων πυροδότησε η δήλωση του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν ότι «θα εφαρμόσουμε μποϊκοτάζ σε βάρος των αμερικανικών ηλεκτρονικών προϊόντων. Αν έχουν iPhones, υπάρχουν Samsung από την άλλη πλευρά. Και όπως φαίνεται στα σχετικά βίντεο Τούρκοι πολίτες ανταποκρίθηκαν άμεσα.

Πέντε iphone διέλυσε με βαριοπούλα Τούρκος μπροστά σε νέους που παρακολουθούσαν κάνοντας το σήμα των γκρίζων λύκων και με φόντο την τουρκική σημαία.

Oι Τούρκοι αναρτούν τα σχετικά βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα στέλνουν στον πρόεδρο των ΗΠΑ, την Apple και την Coca Cola (@realDonaldTrump @AppleSupport @CocaCola).

Δείτε ακόμη:

Ερντογαν

Πόλεμος δίχως τέλος: Αντίποινα Ερντογάν στην αμερικανική κυβέρνηση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις