Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Οι «καυτοί» προορισμοί του TripAdvisor για το 2018
PLUS

Οι «καυτοί» προορισμοί του TripAdvisor για το 2018

Το TripAdvisor δημοσίευσε τη λίστα του με τους καλύτερους προορισμούς για το 2018, στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων «Travellers’ Choice». Η λίστα περιλαμβάνει παγκόσμιους προορισμούς που αποδείχτηκαν ιδιαίτερα δημοφιλείς στους ταξιδιώτες. Στην κορυφή της λίστας, φιγουράρει το ρομαντικό και γραφικό Παρίσι. Αμέσως μετά ακολουθούν το Λονδίνο και η Ιταλία. Διαβάστε ακόμα: Κι όμως! Η πιο ακριβή πόλη […]

Το TripAdvisor δημοσίευσε τη λίστα του με τους καλύτερους προορισμούς για το 2018, στο πλαίσιο των ετήσιων βραβείων «Travellers’ Choice».

Η λίστα περιλαμβάνει παγκόσμιους προορισμούς που αποδείχτηκαν ιδιαίτερα δημοφιλείς στους ταξιδιώτες.

Στην κορυφή της λίστας, φιγουράρει το ρομαντικό και γραφικό Παρίσι. Αμέσως μετά ακολουθούν το Λονδίνο και η Ιταλία.

Διαβάστε ακόμα:

Κι όμως! Η πιο ακριβή πόλη δεν είναι αυτή που φαντάζεσαι (pic)

Έπειτα, έχουμε στην τέταρτη θέση το Μπαλί και στην πέμπτη, ένα ελληνικό προορισμό, την Κρήτη.

Αμέσως μετά είναι η Βαρκελώνη, η Πράγα, το Μαρακές και η Κωνσταντινούπολη, οι οποίες ήρθαν στην έκτη, έβδομη, όγδοη και ένατη θέση αντίστοιχα.

Τη δεκάδα «σφραγίζει» η Νέα Υόρκη, η οποία έπεσε σε σχέση με πέρυσι, καθώς βρισκόταν στην πέμπτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Οι νικητές των βραβείων καθορίζονται με βάση έναν αλγόριθμο που χρησιμοποιείται και αναλύει εκατομμύρια αξιολογήσεις των ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο για ξενοδοχεία, εστιατόρια και αξιοθέατα που συλλέχθηκαν σε διάστημα ενός χρόνου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις