Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Οι καθηγητές κλείνουν τη Φιλοσοφική Σχολή- Ρουβίκωνας: “Το γλέντι θα γίνει”
ΕΛΛΑΔΑ

Οι καθηγητές κλείνουν τη Φιλοσοφική Σχολή- Ρουβίκωνας: “Το γλέντι θα γίνει”

Κλειστή θα παραμείνει σήμερα η Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ, προκειμένου να μην γίνει το ρεμπέτικο γλέντι που έχει προγραμματίσει ο «Ρουβίκωνας». Η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής αποφάσισε για συμβολικούς λόγους να παραμείνει κλειστή σήμερα η Σχολή, επισημαίνοντας την αυθαίρετη παρουσία της αναρχικής συλλογικότητας εκεί. «Η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής, ανακοινώνει ότι αύριο, Τετάρτη 7/11/2018, η Σχολή θα παραμείνει […]

Ρουβίκωνας-Φιλοσοφική-Σχολή.jpg

Κλειστή θα παραμείνει σήμερα η Φιλοσοφική Σχολή του ΕΚΠΑ, προκειμένου να μην γίνει το ρεμπέτικο γλέντι που έχει προγραμματίσει ο «Ρουβίκωνας».

Η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής αποφάσισε για συμβολικούς λόγους να παραμείνει κλειστή σήμερα η Σχολή, επισημαίνοντας την αυθαίρετη παρουσία της αναρχικής συλλογικότητας εκεί.

«Η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής, ανακοινώνει ότι αύριο, Τετάρτη 7/11/2018, η Σχολή θα παραμείνει συμβολικά κλειστή», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Αντιδρά ο «Ρουβίκωνας» -Η σχολή θα ανοίξει… ο κόσμος να χαλάσει

Ωστόσο, με ανάρτηση στο Facebook, η «Φοιτητική Ομάδα Ρουβίκωνας» διαμηνύει ότι το ρεμπέτικο γλέντι θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 13:00 σήμερα το μεσημέρι. Προειδοποιεί δε ότι η σχολή θα ανοίξει, ο κόσμος να χαλάσει. Παράλληλα, καλεί τους φοιτητές να περιφρουρήσουν το άσυλο.

Η ανάρτηση: 

Μόλις πριν λίγο ενημερωθήκαμε ότι η κοσμητεία αποφάσισε αύριο τετάρτη λόγω του ρεμπέτικου μας να ξανακάνει lock out στη σχολή. Θεωρούμε επιτακτικό η φιλοσοφική σχολή να ανοίξει κανονικά.

Είναι απαράδεκτο η Καραμαλέγκου να συνεχίζει να παίζει πολιτικά παιχνίδια στη πλάτη των φοιτητών. Είναι απαράδεκτη όλη η προσπάθεια που έχει στηθεί εδώ και κάποιο καιρό για να χτυπηθεί το πανεπιστημιακό άσυλο και ο πανεπιστημιακός ως ελεύθερος χώρος.

Είναι καθήκον όλων των φοιτητών, όλου του κινηματικού κόσμου των σχολών να περιφρουρήσουν το άσυλο. Καλούμε άπαντες αύριο από νωρίς το πρωί στη φιλοσοφική σχολή Αθηνών. Η σχολή θα ανοίξει ο κόσμος να χαλάσει. Το ρεμπέτικο γλέντι θα πραγματοποιηθεί κανονικά στη 13:00

Φοιτητική Ομάδα Ρουβίκωνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις