Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 62χρονο
ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 62χρονο

Ένας 62χρονος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου για κτηματικές διαφορές, στη Θεσπρωτία. Ένας 42χρονος φέρεται να προκάλεσε τον θάνατο ενός 62χρονου συγχωριανού του τον οποίο ξυλοκόπησε μέσα στο χωράφι του στην περιοχή Ράγιο της Θεσπρωτίας. Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, σύμφωνα με το protothema, παραδόθηκε στους άνδρες της Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, με τον δράστη να παραδέχεται το τι συνέβη, […]

Ένας 62χρονος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου για κτηματικές διαφορές, στη Θεσπρωτία.

Ένας 42χρονος φέρεται να προκάλεσε τον θάνατο ενός 62χρονου συγχωριανού του τον οποίο ξυλοκόπησε μέσα στο χωράφι του στην περιοχή Ράγιο της Θεσπρωτίας.

Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, σύμφωνα με το protothema, παραδόθηκε στους άνδρες της Ασφαλείας Ηγουμενίτσας, με τον δράστη να παραδέχεται το τι συνέβη, αν και ισχυρίστηκε πως το θύμα ήταν ζωντανό όταν εκείνος έφυγε.

Διαβάστε ακόμα: «Πλούσιο» το σπίτι της 23χρονης που συνελήφθη

Ο άτυχος ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός από τους δικούς του ανθρώπους που ανησύχησαν επειδή δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του και τον αναζήτησαν στο κτήμα του.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας και συνεργείο της Εγκληματολογικής υπηρεσίας. Αυτόπτες μάρτυρες, επιπλέον, κατέθεσαν ότι το θύμα είχε καυγαδίσει για κτηματικές διαφορές με τον 42χρονο, με τον οποίο ήταν και συγγενείς.

Τα ακριβή αίτια θανάτου θα αποκαλύψει η νεκροτομή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις