Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ξεφύτρωσε ολόκληρο «δάσος» με δενδρύλλια κάνναβης (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Ξεφύτρωσε ολόκληρο «δάσος» με δενδρύλλια κάνναβης (vid)

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν οι άνδρες του τμήματος Ασφαλείας Καρδίτσας όταν εντόπισαν μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης. Πρόκειται για ένα «δάσος» με περίπου 10.500 δενδρύλλια κάνναβης! Απάτη 800.000 ευρώ σε επιχειρήσεις βρώσιμων προϊόντων Για την υπόθεση συνελήφθη χθες το μεσημέρι 2/7 στην Καρδίτσα, ένας 44χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για […]

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν οι άνδρες του τμήματος Ασφαλείας Καρδίτσας όταν εντόπισαν μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Πρόκειται για ένα «δάσος» με περίπου 10.500 δενδρύλλια κάνναβης!

Απάτη 800.000 ευρώ σε επιχειρήσεις βρώσιμων προϊόντων

Για την υπόθεση συνελήφθη χθες το μεσημέρι 2/7 στην Καρδίτσα, ένας 44χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν 24χρονο συνεργό του που αναζητείται.

Επιδημία οι κλοπές ελαστικών και ζαντών

Αμέσως μετά ακολούθησε έρευνα στην οικία του συλληφθέντα, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με σπόρους κάνναβης, βάρους (1.250) γραμμαρίων και έξι γυάλινα φιαλίδια με έλαιο άγνωστης χημικής σύστασης.

«Εξαφάνιζαν» αγροτικά κατόπιν παραγγελίας! (pics)

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας προκειμένου να εντοπιστεί ο συνεργός του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις