Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νικόλ Κίντμαν – Τομ Κρουζ: Η τραγική αποκάλυψη για τον γάμο τους
LIFESTYLE

Νικόλ Κίντμαν – Τομ Κρουζ: Η τραγική αποκάλυψη για τον γάμο τους

Υπήρξαν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ. Παρόλα αυτά, η Νικόλ Κίντμαν και ο Τομ Κρουζ δεν γλίτωσαν το διαζύγιο και το 2001 ανακοινώθηκε ο χωρισμός. Οι δυο τους, δεν απέκτησαν παιδιά. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δεν συνηθίζει να μιλά για την προσωπική της ζωή, όμως το έκανε, για χάρη του περιοδικού Tatler. […]

Υπήρξαν ένα από τα πιο λαμπερά ζευγάρια του Χόλιγουντ.

Παρόλα αυτά, η Νικόλ Κίντμαν και ο Τομ Κρουζ δεν γλίτωσαν το διαζύγιο και το 2001 ανακοινώθηκε ο χωρισμός. Οι δυο τους, δεν απέκτησαν παιδιά.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δεν συνηθίζει να μιλά για την προσωπική της ζωή, όμως το έκανε, για χάρη του περιοδικού Tatler.

Η Νικόλ Κίντμαν, αποκαλύπτει για πρώτη φορά τις δύσκολες στιγμές που έζησε όταν ήταν παντρεμένη με τον Τομ Κρουζ.

Οι ηθοποιοί υιοθέτησαν δύο παιδιά, τον Connor και την Βella, τα οποία, σήμερα, είναι 23 και 25 ετών αντίστοιχα.

Πέντε χρόνια μετά το διαζύγιό της από τον Tom Cruise, η Νικόλ Κίντμαν παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Keith Urban με τον οποίο απέκτησε δύο κόρες, την 7χρονη Faith από παρένθετη μητέρα και την 9χρονη Sunday Rose.

Αποκαλύψεις από την ερωμένη του Αλβάρο: Με έβαζε να κάνω σεξ με τους φίλους του

Όπως αποκάλυψε είχε μία αποβολή στην αρχή του γάμου της με τον Τομ Κρουζ όταν ήταν μόλις 23 ετών και μία δεύτερη λίγο πριν βγει το διαζύγιό τους. 

«Αυτή η λαχτάρα. Αυτή η τεράστια λαχτάρα που νιώθεις όταν περιμένεις ένα παιδί. Και μετά η απώλεια» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Κανείς δε μιλάει αρκετά και ανοιχτά για την απώλεια μιας αποβολής. Είναι ένας σοβαρός λόγος κατάθλιψης για ορισμένες γυναίκες» συμπλήρωσε.

Η πρώτη της αποβολή, την οδήγησε στην μεγάλη απόφαση να υιοθετήσει δύο παιδιά.

«Από την πρώτη στιγμή που παντρεύτηκα τον Τομ, ήθελα να κάνω παιδιά. Και επειδή χάσαμε νωρίς ένα παιδί, ήταν πολύ τραυματικό. Και τότε αποφασίσαμε να υιοθετήσουμε την Μπέλα» αποκαλύπτει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις