Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / ΝΔ: Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τα ελληνοτουρκικά
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΔ: Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση για τα ελληνοτουρκικά

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, όσον αφορά τους χειρισμούς της για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών, ασκεί η Νέα Δημοκρατία. Η Πειραιώς να καταλογίζει στο Μέγαρο Μαξίμου πως δεν φρόντισε να ασκηθεί διεθνής πίεση για το θέμα των δύο αξιωματικών μας, γεγονός που θα οδηγήσει σε παράταση της αγωνίας για τον τερματισμό της κράτησης τους. Στη […]

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, όσον αφορά τους χειρισμούς της για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών, ασκεί η Νέα Δημοκρατία.

Η Πειραιώς να καταλογίζει στο Μέγαρο Μαξίμου πως δεν φρόντισε να ασκηθεί διεθνής πίεση για το θέμα των δύο αξιωματικών μας, γεγονός που θα οδηγήσει σε παράταση της αγωνίας για τον τερματισμό της κράτησης τους.

Στη ΝΔ εκτιμούν, ότι εκφράζονται περισσότερο ευχές παρά προειδοποιήσεις προς την Τουρκία, κατηγορώντας την κυβέρνηση, ότι επαναπαύτηκε σε μια ακόμη φραστική καταδίκη της προκλητικότητας της Τουρκίας.

Μαξίμου: Η ΕΕ έστειλε για πρώτη φορά σαφές μήνυμα στην Τουρκία

«Η κυβέρνηση όφειλε να κινητοποιηθεί σε όλα τα διεθνή fora και να έχει απευθυνθεί και στα διεθνή ΜΜΕ, όπως έκανε ήδη η ΝΔ, προκειμένου να αξιοποιήσει το μομέντουμ της ισχυρής απόφασης της Συνόδου Κορυφής στην οποία συνέβαλλε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την παρέμβαση του στην Σύνοδο του ΕΛΚ», σημειώνουν στελέχη της ΝΔ.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στις δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν καθώς αμέσως μετά τη λήξη της Συνόδου, δεν έθιξε καν το θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών.

Φανέρωσε επίσης, ότι δεν υπάρχει διάθεση από την πλευρά της Τουρκίας να υποχωρήσει στο θέμα της ΑΟΖ της Κύπρου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις