Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νέο «καρφί» για το Survivor – Τι αθέτησε η παραγωγή
LIFESTYLE

Νέο «καρφί» για το Survivor – Τι αθέτησε η παραγωγή

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος συνεχίζει να πετά τα… καρφιά του στην παραγωγή του Survivor. Ο πρώην Μαχητής έδωσε συνέντευξη στο Omikron και τον Αλέξανδρο Πρίφτη. Εκεί, μεταξύ άλλων, μίλησε και για το συμβόλαιο που υπέγραψε για το παιχνίδι επιβίωσης. Στα χνάρια του Ντάνου το πρώτο εξώφυλλο του Ηλία Γκότση (pics) «Όλοι οι παίκτες έχουμε υπογράψει μια σύμβαση, στην οποία […]

Ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος συνεχίζει να πετά τα… καρφιά του στην παραγωγή του Survivor.

Ο πρώην Μαχητής έδωσε συνέντευξη στο Omikron και τον Αλέξανδρο Πρίφτη. Εκεί, μεταξύ άλλων, μίλησε και για το συμβόλαιο που υπέγραψε για το παιχνίδι επιβίωσης.

Στα χνάρια του Ντάνου το πρώτο εξώφυλλο του Ηλία Γκότση (pics)

«Όλοι οι παίκτες έχουμε υπογράψει μια σύμβαση, στην οποία περιλαμβάνονται μέσα πολύ αυστηροί όροι. Ναι, η εχεμύθεια ήταν μέσα. Οπότε, κατά κάποιον τρόπο δεν μπορώ να πω πολλά».

Και συνέχισε: «Ωστόσο, έχω δώσει τη σύμβαση αυτή στον δικηγόρο μου να τη μελετήσει και να εντοπίσει σημεία που η παραγωγή ενδεχομένως αθέτησε τις υποχρεώσεις της σε βάρος μου».

«Αφορά κυρίως ζητήματα που σχετίζονται με τη σωματική μου ακεραιότητα και δυσφήμισης στο πρόσωπό μου. Εξετάζω το ενδεχόμενο να κινηθώ νομικά αλλά δεν είμαι σε θέση να σας πω κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή», κατέληξε.

Το κοριτσάκι που έγινε διάσημο για την ομορφιά του, μεγάλωσε… (pics)

Όσο για το αν μετανιώνει που μπήκε στο παιχνίδι, η απάντηση είναι αρνητική. «Δεν μετάνιωσα ακριβώς, γιατί ήταν μία εμπειρία ζωής. Έμαθα πολλά, είδα και ξεπέρασα τα όρια του εαυτού μου και, όλο αυτό, με πήγε παρακάτω ως άνθρωπο. Αυτό το πράγμα το ζεις μόνο μία φορά και τέλος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις