Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νέος έπαινος για το Σκοπιανό: «Πολιτικό θάρρος»
ΚΟΣΜΟΣ

Νέος έπαινος για το Σκοπιανό: «Πολιτικό θάρρος»

Και οι Times επαινούν τις εξελίξεις που αφορούν στο Σκοπιανό. «Ηγετική ικανότητα, πολιτικό θάρρος και κούραση συνέβαλαν στον τερματισμό μιας χρόνιας, περίπλοκης πολιτικής αντιπαράθεσης», γράφουν σε κύριο άρθρο τους. Διαβάστε ακόμα: Συνέντευξη Βενιζέλου: Τραγικό αν ισχύει αυτό που λέει ο Καμμένος «H απόφαση συμβιβασμού για το όνομα Βόρεια Μακεδονία δείχνει πολιτική σοφία εκ μέρους της Ελλάδας. […]

Και οι Times επαινούν τις εξελίξεις που αφορούν στο Σκοπιανό.

«Ηγετική ικανότητα, πολιτικό θάρρος και κούραση συνέβαλαν στον τερματισμό μιας χρόνιας, περίπλοκης πολιτικής αντιπαράθεσης», γράφουν σε κύριο άρθρο τους.

Διαβάστε ακόμα: Συνέντευξη Βενιζέλου: Τραγικό αν ισχύει αυτό που λέει ο Καμμένος

«H απόφαση συμβιβασμού για το όνομα Βόρεια Μακεδονία δείχνει πολιτική σοφία εκ μέρους της Ελλάδας. Ηγετική ικανότητα, πολιτικό θάρρος και κούραση συνέβαλαν στον τερματισμό μιας χρόνιας, περίπλοκης πολιτικής αντιπαράθεσης. Ένα τεράστιο βήμα πραγματοποιήθηκε για να διασφαλιστεί μεγαλύτερη σταθερότητα στα βόρεια Βαλκάνια».

Διαβάστε ακόμα: Αποθέωση Τσίπρα: «Αξίζει το Νόμπελ Ειρήνης»

Η λονδρέζικη εφημερίδα συμπληρώνει: «Ο κ. Τσίπρας πήρε μεγάλο ρίσκο, καθώς το θέμα πυροδοτεί έντονες συγκινήσεις στην Ελλάδα. Προς τιμήν του, ο κ. Τσίπρας κράτησε την ψυχραιμία του και το λόγο του. Στο παρελθόν δεν δίστασε να παίξει το λαϊκιστικό χαρτί και να προκαλέσει την ΕΕ –καταλήγοντας να αποτελεί αντιπροσωπευτικό δείγμα δημαγωγικής ανευθυνότητας. Τα πράγματα όμως πήγαν καλύτερα τόσο για την Ελλάδα όσο και για τον πρωθυπουργό της».

Διαβάστε ακόμα: Νέα παραίτηση από τους ΑΝΕΛ

Μάλιστα, οι Times σημειώνουν ότι η ελληνική οικονομία ανακάμπτει, με τον Έλληνα Πρωθυπουργό να δείχνει υπομονή και ανεκτικότητα, παρά τα όποια προβλήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις