Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νέες αποκαλύψεις από Καμμένο για Σκοπιανό και ανταλλάγματα (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέες αποκαλύψεις από Καμμένο για Σκοπιανό και ανταλλάγματα (vid)

Μετά την διαγραφή του Δημήτρη Καμμένου από τους ΑΝΕΛ λόγω του «ναι» στην πρόταση μομφής, σειρά έχουν οι αποκαλύψεις. Σύμφωνα με τον διαγραφέντα βουλευτή, στην τελευταία κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ υποστηρίχθηκε πως «ψηφίστε τη συμφωνία για το σκοπιανό γιατί θα μας δώσουν ανταλλάγματα». Η «μακεδονική» DW παρουσιάζει τον Σέλτσα να δηλώνει «Μακεδόνας» (vid) Ο Δημήτρης […]

Μετά την διαγραφή του Δημήτρη Καμμένου από τους ΑΝΕΛ λόγω του «ναι» στην πρόταση μομφής, σειρά έχουν οι αποκαλύψεις. Σύμφωνα με τον διαγραφέντα βουλευτή, στην τελευταία κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ υποστηρίχθηκε πως «ψηφίστε τη συμφωνία για το σκοπιανό γιατί θα μας δώσουν ανταλλάγματα».

Η «μακεδονική» DW παρουσιάζει τον Σέλτσα να δηλώνει «Μακεδόνας» (vid)

Ο Δημήτρης Καμμένος, σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ, έκανε την αποκάλυψη για τα ανταλλάγματα που αναφέρθηκε στην ΚΟ ότι θα υπάρξουν από τους δανειστές, αν προχωρήσει η συμφωνία με τα Σκόπια.

Καμμένος: Η σοβαρή αποκάλυψη για ΑΝΕΛ και Κοτζιά (vid)

Κυριάκος: «Μεταμφιέστηκε σε μετανιωμένο πρωθυπουργό» – Ξύδι… προτείνει το Μαξίμου

Ερωτώμενος ο Δημήτρης Καμμένος αν στην ΚΟ ειπώθηκε «ελάτε να ψηφίσουμε για να μας δώσουν το χρέος» εκείνος απάντησε: «Το χρέος, δεν θα περάσουν οι συντάξεις, 30% στον ΕΝΦΙΑ, επιμήκυνση χρέους μέχρι το 2018. Το είπε ο Παπαχριστόπουλος που προφανώς μιλάει με Τσακαλώτο».

Στην ερώτηση αν το υποστήριξε και κάποιος άλλος εκτός από τον κ. Παπαχριστόπουλο, ο Δημήτρης Καμμένος απάντησε: «Έγινε εισήγηση, το υποστήριξε και ο πρόεδρος».

Κόντρα στον «αέρα» Κούλογλου – Κικίλια (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις