Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νέα υπόθεση – θρίλερ με νεκρό βρέφος
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα υπόθεση – θρίλερ με νεκρό βρέφος

Νέο θρίλερ με νεκρό βρέφος Μια 37χρονη ένιωσε έντονους πόνους στη μέση και στην κοιλιά της και παρουσίασε κολπική αιμορραγία με αποτέλεσμα την πρόωρη γέννηση του μωρού της, ενός αγοριού περίπου 24 με 27 εβδομάδων. Όταν το ΕΚΑΒ, μετά από μιάμιση ώρα έφτασε σπίτι της στο Κερατσίνι, η γυναίκα ήταν μέσα στα αίματα με το […]

Νέο θρίλερ με νεκρό βρέφος

Μια 37χρονη ένιωσε έντονους πόνους στη μέση και στην κοιλιά της και παρουσίασε κολπική αιμορραγία με αποτέλεσμα την πρόωρη γέννηση του μωρού της, ενός αγοριού περίπου 24 με 27 εβδομάδων.

Όταν το ΕΚΑΒ, μετά από μιάμιση ώρα έφτασε σπίτι της στο Κερατσίνι, η γυναίκα ήταν μέσα στα αίματα με το μωρό της στην αγκαλιά.

Ο ομφάλιος λώρος ήταν ακέραιος, χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η φάση της υστεροτοκίας.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στην μαιευτική κλινική του Γενικού Κρατικού Νίκαιας και παρά τις προσπάθειες των γιατρών το μωρό πέθανε.

Αυτοκτόνησε 17χρονος μαθητής

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Κοινωνική», η 37χρονη, εξεταζόμενη, ισχυρίστηκε ότι δεν ήξερε ότι ήταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης.

Όμως, η συμπεριφορά της θεωρήθηκε ύποπτη και αμέσως ενημερώθηκε η Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης.

Διατάχθηκε η σύλληψη της 37χρονης και σχηματίσθηκε δικογραφία εις βάρος της. Επίσης, για τα αίτια θανάτου του βρέφους ζητήθηκε η γνωμάτευση της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πειραιά.

Η γυναίκα, ήδη μητέρα ενός 15χρονου παιδιού, νοσηλεύεται φρουρούμενη στο νοσοκομείο και θα κληθεί να δώσει απαντήσεις μετά το τέλος της νοσηλείας της.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις