Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Ελένης – Βρέθηκαν αποτυπώματα στη σιδερώστρα
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Ελένης – Βρέθηκαν αποτυπώματα στη σιδερώστρα

Παραδόθηκαν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, για την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη. Από τις εξετάσεις βρέθηκαν αποτυπώματα του 19χρονου Αλβανού κατηγορούμενου στην σιδερώστρα στην οποία βρισκόταν το σίδερο. Οι δύο κατηγορούμενοι διαφωνούν, για το ποιος ανέλαβε και το ποιος χρησιμοποίησε το σίδερο για να πλήξει με σφοδρότητα το θύμα. Πιθανολογείται ότι ο 19χρονος έθεσε […]

Τοπαλούδη εξετάσεων

Παραδόθηκαν τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, για την υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.

Από τις εξετάσεις βρέθηκαν αποτυπώματα του 19χρονου Αλβανού κατηγορούμενου στην σιδερώστρα στην οποία βρισκόταν το σίδερο.

Οι δύο κατηγορούμενοι διαφωνούν, για το ποιος ανέλαβε και το ποιος χρησιμοποίησε το σίδερο για να πλήξει με σφοδρότητα το θύμα.

Πιθανολογείται ότι ο 19χρονος έθεσε το αριστερό του χέρι στη σιδερώστρα και ανέλαβε με το δεξί το σίδερο.

Το σίδερο, βρέθηκε στο μεταξύ σε σημείο που υπέδειξε ο 19χρονος στους λιμενικούς. Πρόκειται για το θαλάσσιο δύσβατο σημείο του κόλπου «Φώκιας».

Πρώτον είναι σπασμένο, ενώ πιθανολογείται ότι λόγω της παραμονής του στο νερό δεν φέρει ίχνη DNA τα οποία είναι αξιολογήσιμα.

Επί του παρόντος, πιθανολογείται ότι η εξιστόρηση των όσων συνέβησαν στο εξοχικό από τον 21χρονο ημεδαπό ταιριάζει περισσότερο στο πρώτο εργαστηριακό εύρημα.

Για την ώρα οι Αρχές δεν καταλήγουν σε συμπεράσματα.

Το ό,τι βρέθηκε γενετικό υλικό του 19χρονου δεν σημαίνει αυτόματα πως εκείνος είναι ο δράστης της επίθεσης.

Ο 21χρονος απολογούμενος ισχυρίστηκε ότι στο σπίτι στους Πεύκους, ήπιε ένα ποτό με την 21χρονη. Είπε ότι ο 19χρονος δεν ήπιε και ακολούθως άρχισαν να ερωτοτροπούν.

Ισχυρίστηκε ότι είχαν επαφή και ότι η 21χρονη προσέβαλε μετά την πράξη τον 19χρονο.

Ο 21χρονος ισχυρίζεται ότι γέλασε και τότε ο 19χρονος έπαθε υστερία, την έβρισε και ακολούθως την χτύπησε στο πρόσωπο με μπουνιές.

Ισχυρίστηκε ακόμη ότι ενώ η 21χρονη ήταν στο έδαφος την έπιασε ο 19χρονος από τον λαιμό, έπιασε το ηλεκτρικό σίδερο και την χτύπησε με μανία στο πρόσωπο.

Απολογούμενος ο 19χρονος υποστήριξε ότι όταν μετέβησαν στην οικία στους Πεύκους ο 21χρονος έγινε επιτακτικός στο να συνευρεθεί ερωτικά με την 21χρονη.

Διατείνεται ότι όταν η τελευταία αρνήθηκε υπήρξε μεταξύ τους διαπληκτισμός που εξελίχθηκε σε χειροδικία.

Υποστηρίζει ότι η 21χρονη προειδοποίησε τον συγκατηγορούμενό του ότι θα ενημέρωνε τις αρχές.

Τότε εκείνος, που τελούσε, όπως και ο ίδιος, υπό την επήρεια αλκοόλ, της επιτέθηκε και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι.

Σημειώνεται ότι από το χτύπημα με το σίδερο η 21χρονη είχε υποστεί κάκωση.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η κάκωση θα μπορούσε να έχει επιφέρει τον θάνατό της, αν δεν είχε προηγουμένως πνιγεί.

Τονίζεται ακόμη ότι ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματα και των δύο κατηγορουμένων, πάνω σε μπουκάλια, ποτήρια μέσα στο σπίτι τους Πευκούς.

Εντοπίστηκε εξάλλου και γενετικό υλικό των δύο ανδρών όπως και της κοπέλας. Τόσο μέσα στο σπίτι όπως και στο λευκό αγροτικό βανάκι του πατέρα του 21χρονου.

Με αυτό είχαν μεταφέρει από το σπίτι της στους Πεύκους και στη συνέχεια το χρησιμοποίησαν για να πετάξουν την ζωντανή κοπέλα στην παραλία της Φώκιας.

Με τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν φαίνεται να προκύπτουν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό 4ης ανθρώπινης παρουσίας ή 3ου δράστη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις