Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέα καταγγελία για βιασμό τουρίστριας
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα καταγγελία για βιασμό τουρίστριας

  Μία Γερμανίδα τουρίστρια σε άσχημη κατάσταση μετά από κατανάλωση αλκοόλ, πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσσου και κατήγγειλε το βιασμό της. Το περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας και σύμφωνα με πληροφορίες αφορά μια 30χρονη γυναίκα, η οποία βρίσκεται εδώ και 3 μέρες για διακοπές στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με την καταγγελία, […]

 

Μία Γερμανίδα τουρίστρια σε άσχημη κατάσταση μετά από κατανάλωση αλκοόλ, πέρασε το κατώφλι του αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσσου και κατήγγειλε το βιασμό της.

Το περιστατικό σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας και σύμφωνα με πληροφορίες αφορά μια 30χρονη γυναίκα, η οποία βρίσκεται εδώ και 3 μέρες για διακοπές στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το βράδυ της Κυριακής διασκέδαζε σε μπαρ της περιοχής των Μαλίων, όταν όπως είπε στους αστυνομικούς, ένας άγνωστος άνδρας την πλησίασε και στη συνέχεια την βίασε.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο κέντρο υγείας την 30χρονη για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια στο ΠαΓΝΗ προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση ερευνούν προσεκτικά κάθε πτυχή της και αναμένουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης για να διαπιστώσουν την αξιοπιστία της καταγγελίας και να αξιολογήσουν όλα τα στοιχεία και τις πληροφορίες που έχουν στην διάθεση τους.

Διαβάστε ακόμα:

Βιασμός 16χρονης Ελληνίδας από 4 άντρες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις