Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Νέα δυνατότητα στο Messenger Lite
PLUS

Νέα δυνατότητα στο Messenger Lite

Η εφαρμογή Facebook Messenger Lite μπορεί πλέον να ανταγωνιστεί τον κλασικό Facebook Messenger προσφέροντας αυτό που σε όλους έλειπε. Τη δυνατότητα βιντεοκλήσης. Η αναβαθμισμένη έκδοση με την προσθήκη της νέας λειτουργίας έρχεται σε πρώτη φάση σε Android συσκευές. Σχεδιασμένη ειδικά για χαμηλού κόστους συσκευές με low-end χαρακτηριστικά, περιορισμένη μνήμη ή και αργή ταχύτητα σύνδεσης στο […]

Η εφαρμογή Facebook Messenger Lite μπορεί πλέον να ανταγωνιστεί τον κλασικό Facebook Messenger προσφέροντας αυτό που σε όλους έλειπε. Τη δυνατότητα βιντεοκλήσης.

Η αναβαθμισμένη έκδοση με την προσθήκη της νέας λειτουργίας έρχεται σε πρώτη φάση σε Android συσκευές.

Σχεδιασμένη ειδικά για χαμηλού κόστους συσκευές με low-end χαρακτηριστικά, περιορισμένη μνήμη ή και αργή ταχύτητα σύνδεσης στο internet, η lite έκδοση του Facebook Messenger ακόμη και με αυτήν την προσθήκη παραμένει «ελαφριά» σε σύγκριση με την standard έκδοση.

Facebook Messenger: Τα είκοσι καλύτερα κόλπα που μπορεί να μην γνωρίζεις

Αρκεί οι developers της Facebook να το κρατήσουν εκεί και να μην αρχίσουν να φορτώνουν το Messenger Lite app με επιπλέον λειτουργίες που βαραίνουν την εφαρμογή κάτι που έγινε σταδιακά και με το Facebook Messenger.

Επίσης, εννοείται πως περιμένουμε και το ίδιο update για iOS συσκευές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις