Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Μυστικά αντιγήρανσης χωρίς κόπο
ΓΥΝΑΙΚΑ

Μυστικά αντιγήρανσης χωρίς κόπο

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, το τρέξιμο και οι διαρκείς μέριμνες μας καταβάλλουν ψυχικά και σωματικά. Πέρα από τα βοηθήματα και τα στηρίγματα, σε χάπια και γιατρούς, υπάρχουν ορισμένοι βασικοί -και κυρίως ανέξοδοι- κανόνες, που μας βοηθούν να διατηρηθούμε αρχικά ψυχικά και δευτερευόντως σωματικά νέοι. Η θετική σκέψη μας δίνει ζωή Οι πετυχημένοι και ευτυχισμένοι άνθρωποι […]

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, το τρέξιμο και οι διαρκείς μέριμνες μας καταβάλλουν ψυχικά και σωματικά. Πέρα από τα βοηθήματα και τα στηρίγματα, σε χάπια και γιατρούς, υπάρχουν ορισμένοι βασικοί -και κυρίως ανέξοδοι- κανόνες, που μας βοηθούν να διατηρηθούμε αρχικά ψυχικά και δευτερευόντως σωματικά νέοι.

Η θετική σκέψη μας δίνει ζωή

Οι πετυχημένοι και ευτυχισμένοι άνθρωποι προσπαθούν να βλέπουν τα πράγματα πιο θετικά. Εστιάζουν στις επιτυχίες τους και δεν αφήνουν τις αρνητικές σκέψεις για το μέλλον να τους επηρεάσουν. Αφήστε όλα όσα έχετε κατορθώσει μέχρι τώρα να σας γεμίσουν έμπνευση και ασφάλεια, και συνεχίστε δυναμικά για να πετύχετε τους στόχους σας..

Η καλή εργασιακή ηθική μας κρατάει υγιείς

Βλέπουμε την δουλειά μας σας κάτι αναγκαίο. Σαν κάτι που πρέπει να υπομείνουμε. Και αυτός είναι εντελώς τοξικός τρόπος σκέψης. Πρέπει να βάζουμε τα δυνατά μας στην δουλειά και να ξέρουμε ότι πάντα κάνουμε σωστά αυτό που πρέπει να κάνουμε.

Η επιμονή δεν είναι -υποχρεωτικά- κακό πράγμα

Έχουμε συνδέσει την επιμονή με άτομα που δεν αλλάζουν την (λάθος) γνώμη τους με τίποτα, αλλά η επιμονή είναι κάτι καλό. Σημαίνει ότι δεν τα παρατάμε, και ότι αναγνωρίζουμε μια πρόκληση, με όλες τις δυσκολίες της. Χρειάζεται βέβαια και ένας βαθμός αυτοκριτικής, για να ξέρουμε πότε πρέπει να υποχωρούμε. Αλλά το σημαντικό είναι πως πρέπει να μην τα παρατάμε όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα.

Η κοινωνική ζωή μας διατηρεί νέους

Οι άνθρωποι δεν είμαστε φτιαγμένοι για να ζούμε μόνοι μας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχουμε μια υγιή κοινωνική ζωή, καθώς αυτό σημαίνει ότι πάντα θα έχουμε ένα στήριγμα για οποιαδήποτε δύσκολη στιγμή το χρειαστούμε.

Το να μην μας νοιάζει τι θα πει ο κόσμος είναι καλό

Το να έχουμε ανάγκη για κοινωνική ζωή, έχει και τα κακά του, βέβαια. Συγκεκριμένα, το ότι χρειαζόμαστε την επιβεβαίωση των άλλων όταν παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις, και πολλές φορές η γνώμη των άλλων ανθρώπων είναι αρκετή για να μας επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό. Το να είμαστε σίγουροι για τις επιλογές μας και να μην ενδιαφερόμαστε για τίποτα άλλο εκτός από την εποικοδομητική κριτική είναι ό,τι καλύτερο για την αυτοπεποίθησή μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

sex

5 μυστικά για να μην χαθεί το σεξ μετά το παιδί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις