Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μυστήριο με τον θάνατο 20χρονης σε θαλαμηγό στην Κεφαλονιά
ΕΛΛΑΔΑ

Μυστήριο με τον θάνατο 20χρονης σε θαλαμηγό στην Κεφαλονιά

Η 20χρονη Sinead McNamara με καταγωγή από το Port Macquarie, εργαζόταν σε ένα πολυτελές γιοτ που ανήκε σε Μεξικανό δισεκατομμυριούχο και έχοντας ολοκληρώσει τέσσερις μήνες εργασίας έκανε διακοπές στην Κεφαλονιά. Η 20χρονη φέρεται να πέθανε την Παρασκευή στην Ελλάδα με τις πρώτες πληροφορίες από τον Τύπο να αναφέρουν πως το τραγικό συμβάν ήταν κάποιο ατύχημα […]

Η 20χρονη Sinead McNamara με καταγωγή από το Port Macquarie, εργαζόταν σε ένα πολυτελές γιοτ που ανήκε σε Μεξικανό δισεκατομμυριούχο και έχοντας ολοκληρώσει τέσσερις μήνες εργασίας έκανε διακοπές στην Κεφαλονιά.

Η 20χρονη φέρεται να πέθανε την Παρασκευή στην Ελλάδα με τις πρώτες πληροφορίες από τον Τύπο να αναφέρουν πως το τραγικό συμβάν ήταν κάποιο ατύχημα με βάρκα.

Το πολυτελές σκάφος στο οποίο εργαζόταν ανήκει στον Μεξικάνικο δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Alberto Bailleres, ο οποίος διευθύνει τη δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία εξόρυξης του Μεξικού.

kef1

Τα τοπικά Μέσα είχαν αναφερθεί στην είδηση δίνοντας άλλη διάσταση την Παρασκευή και έκαναν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας.

Το ρεπορτάζ από τα Μέσα στο νησί αναφέρει πως το Λιμεναρχείο Αργοστολίου ενημερώθηκε από επιβάτη ιδιωτικού σκάφους που βρίσκεται στο Λιμάνι, πίσω από το Λιμεναρχείο, για την ύπαρξη μίας νεαρής κοπέλας κρεμασμένης με σχοινί στο πίσω μέρος της θαλαμηγού Mayan Queen IV.

Άμεσα, άνδρες του Λιμενικού και του πληρώματος και ο γιατρός της θαλαμηγού, μετέφεραν την κοπέλα εντός της θαλαμηγού Mayan Queen και προσπάθησαν για ώρα να την επαναφέρουν, όμως η νεαρή είχε πέσει σε κωματώδη κατάσταση, και έφερε κακώσεις στον αυχένα και στο λαιμό.

kef7

Στη συνέχεια ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ για την μεταφορά της στο Νοσοκομείο. Η κινητοποίηση στο Νοσοκομείο ήταν μεγάλη προκειμένου να σωθεί η κοπέλα, η οποία διασωληνώθηκε, ενώ της έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, αναφέρει το ekefalonia.gr.  Τελικά οι γιατροί αποφάσισαν την αεροδιακομιδή της 20χρονης σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

kef8

Δυστυχώς όμως η κοπέλα κατέληξε κατά την αεροδιακομιδή της στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ.

Την έρευνα για το περιστατικό διεξάγει το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς, το οποίο θα διατάξει νεκροψία-νεκροτομή.

Μια τραγική λεπτομέρεια είναι πως η μητέρα και η αδελφή της πετούσαν για να την επισκεφτούν όταν έμαθαν τα τραγικά νέα για το θάνατό της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις