Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Μπλόκο» στο ΕΣΡ από το ΣτΕ για το MEGA
ΕΛΛΑΔΑ

«Μπλόκο» στο ΕΣΡ από το ΣτΕ για το MEGA

Δεκτή έκανε το ΣτΕ την αίτηση του MEGA για αναστολή της απόφασης του ΕΣΡ. Το φιλί… της ζωής έδωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας στο μεγάλο κανάλι κάνοντας νέα παράταση, όσο αφορά στην οριστική διακοπή λειτουργίας του. Το Τμήμα Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας σε σχηματισμό Ολομέλειας, με πρόεδρο τον Νικόλαο Σακελλαρίου και εισηγητή τον σύμβουλο Επικρατείας Ηλία […]

Δεκτή έκανε το ΣτΕ την αίτηση του MEGA για αναστολή της απόφασης του ΕΣΡ.

Το φιλί… της ζωής έδωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας στο μεγάλο κανάλι κάνοντας νέα παράταση, όσο αφορά στην οριστική διακοπή λειτουργίας του.

Το Τμήμα Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας σε σχηματισμό Ολομέλειας, με πρόεδρο τον Νικόλαο Σακελλαρίου και εισηγητή τον σύμβουλο Επικρατείας Ηλία Μάζο, έκαναν δεκτή την αίτηση του τηλεοπτικού σταθμού.

Διαβάστε ακόμα

«Πλάτη» του Υπουργείου Εργασίας στους εργαζόμενους του Mega

Η συζήτηση έχει προσδιοριστεί στην Ολομέλεια του ΣτΕ για 4 Μαΐου του 2018. Εισηγητής ήδη ορίστηκε ο σύμβουλος Επικρατείας Ηλίας Μάζος. Η απόφαση για το τέλος του Mega πάρθηκε από το ΕΣΡ κατά πλειοψηφία, με ψήφους 6-3.

Θυμίζουμε ότι το ΕΣΡ είχε κρίνει ότι ο σταθμός είναι γενικής στόχευσης ενημερωτικού προγράμματος και, καθώς δεν έλαβε μέρος στη διαγωνιστική διαδικασία του περασμένου Ιανουαρίου με την προκήρυξη των 7 αδειών, δεν μπορεί πλέον να εκπέμπει, αφού ολοκληρώθηκε και το τρίμηνο της παράτασης στη λειτουργία του.

Διαβάστε ακόμα

Η… βόμβα για την απόλυση από το Mega: «Μου το είπαν στον αέρα» (vid)

Επίσης, αποφάσισε πως δεν μπορεί να θεωρηθεί θεματικός, όπως υποστήριζε η «Τηλέτυπος», καθώς δεν υπέβαλε ποτέ αίτηση αλλαγής φυσιογνωμίας του προγράμματός του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις