Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μουντιάλ 2018: Σόκαρε ευχάριστα το Μεξικό! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουντιάλ 2018: Σόκαρε ευχάριστα το Μεξικό! (vid)

Την έκπληξη του Μουντιάλ πέτυχε το Μεξικό επικρατώντας με 1-0 της κατόχου Γερμανίας κατά την πρεμιέρα του 6ου ομίλου. Η ομάδα της Κεντρικής Αμερικής αξιοποιώντας μία πολύ καλή αντεπίθεση στο πρώτο μέρος κατάφερε να σκοράρει με τον Λοσάνο και στη συνέχεια να κρατήσει το υπέρ της σκορ ως και τέλος. Σκόρερ για τους Ελ Τρι […]

Την έκπληξη του Μουντιάλ πέτυχε το Μεξικό επικρατώντας με 1-0 της κατόχου Γερμανίας κατά την πρεμιέρα του 6ου ομίλου.

Η ομάδα της Κεντρικής Αμερικής αξιοποιώντας μία πολύ καλή αντεπίθεση στο πρώτο μέρος κατάφερε να σκοράρει με τον Λοσάνο και στη συνέχεια να κρατήσει το υπέρ της σκορ ως και τέλος.

Σκόρερ για τους Ελ Τρι ήταν στο 35′ ο Ίρβινγκ Λοθάνο με πλασέ έπειτα από ωραία αντεπίθεση ενώ τα Πάντσερ λίγο έλειψε να ισοφαρίσουν στο φινάλε έχοντας δοκάρι στο 89′ έπειτα από σουτ του Γιούλιαν Μπραντ.

Στα… χνάρια της Αργεντινής η Βραζιλία (vid)

Γερμανία (Λεβ): Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Πλάτενχαρντ (79′ Γκόμες), Κρόος, Κεντίρα (60′ Ρόις), Εζίλ, Μίλερ, Ντράξλερ, Βέρνερ (86′ Μπραντ).

Μεξικό (Οσόριο): Οτσόα, Σαλσίδο, Αγιάλα, Μορένο, Γκαγιάρδο, Ερέρα, Γκουαρδάδο (74′ Μάρκες), Βέλα (58′ Άλβαρες), Λαγιούν, Λοσάνο (66′ Χιμένες), Ερνάντες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις