Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μουντιάλ 2018: Η Ισλανδία «κόλλησε» Αργεντινή και Μέσι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουντιάλ 2018: Η Ισλανδία «κόλλησε» Αργεντινή και Μέσι

Μουντιάλ 2018: Η Ισλανδία κατάφερε να «κολλήσει» Αργεντινή και Μέσι, με το αποτέλεσμα να είναι ισοπαλία (1 – 1). Σκόρερ ήταν ο Αγουέρο στο 19ο λεπτό για την Αργεντινή και ο  Φινμπόγκασον στο 23ο για την Ισλανδία, ενώ στο 64ο ο Μέσι δεν κατάφερε να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι. Με καλή αμυντική διάταξη, […]

Μουντιάλ 2018: Η Ισλανδία κατάφερε να «κολλήσει» Αργεντινή και Μέσι, με το αποτέλεσμα να είναι ισοπαλία (1 – 1).

Σκόρερ ήταν ο Αγουέρο στο 19ο λεπτό για την Αργεντινή και ο  Φινμπόγκασον στο 23ο για την Ισλανδία, ενώ στο 64ο ο Μέσι δεν κατάφερε να σκοράρει από το σημείο του πέναλτι.

Με καλή αμυντική διάταξη, σύμφωνα με το ΑΠΕ, οι Ισλανδοί δεν άφησαν περιθώρια στους Αργεντινούς να ξεδιπλώσουν τις επιθετικές τους τάσεις.

Διαβάστε ακόμα: Μουντιάλ 2018: Ζορίστηκε η Γαλλία με την Αυστραλία

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με μία καλή ευκαιρία στο ενεργητικό τους, αλλά οι Ισλανδοί δεν άργησαν να φθάσουν στην ισοφάριση.

Διατητής: Σάϊμον Μαρτσίνιακ (Πολωνία)

Αργεντινή (Χόρχε Σαμπαόλι): Καμπαγιέρο, Σάλβιο, Οταμέντι, Ρόχο, Ταγλιαφίκο, Μαστσεράνο, Μπίγλια (54΄ Μπανέγα), Μέσα (84΄ Ιγκουαΐν.), Μέσι, Ντι Μαρία (75΄ Παβόν), Αγουέρο.

Ισλανδία (Χέϊμιρ Χάλγκριμσον): Χάλντορσον, Σέβαρσον, Ρ. Σίγκουρντσον, Άρνασον, Μάγκνουσον, Γκούντμουντσον (64΄ Γκίσλασον), Μπιάρνασον, Γκ. Σίγκουρντσον, Γκούναρσον (76΄ Σκούλασον), Χάλφρεντσον, Φινμπόγκασον (89΄ Σίγκουρντσον).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις