Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μουντιάλ 2018: Ζορίστηκε η Γαλλία με την Αυστραλία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουντιάλ 2018: Ζορίστηκε η Γαλλία με την Αυστραλία

Μουντιάλ 2018: Η Γαλλία κατάφερε να κάνει το 2 – 1 έναντι της Αυστραλίας αλλά ζορίστηκε για να το καταφέρει. Οι Γάλλοι απογοήτευσαν με την εικόνα που παρουσίασαν στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αν και οι «τρικολόρ» πήραν από την αρχή την πρωτοβουλία και τον έλεγχο του αγώνα και επιτέθηκαν «κατά ριπάς», τα στόπερ της […]

Μουντιάλ 2018: Η Γαλλία κατάφερε να κάνει το 2 – 1 έναντι της Αυστραλίας αλλά ζορίστηκε για να το καταφέρει.

Οι Γάλλοι απογοήτευσαν με την εικόνα που παρουσίασαν στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αν και οι «τρικολόρ» πήραν από την αρχή την πρωτοβουλία και τον έλεγχο του αγώνα και επιτέθηκαν «κατά ριπάς», τα στόπερ της Γαλλίας αδράνησαν και ο Λέκι έπιασε κεφαλιά στην μικρή περιοχή, αναγκάζοντας τον Γιορίς να κάνει μία εντυπωσιακή απόκρουση σε κόρνερ.

Σε μια προσπάθεια να «σπάσει» την αμυντική λειτουργία της Αυστραλίας, όπως φαίνεται στο ΑΠΕ, ο Ντεσάμπ, έδωσε εντολή στους Πογκμπά και Τολισό να ανέβουν πιο ψηλά και πίσω από την επιθετική τριπλέτα, προκειμένου να πιέσει περισσότερο και να οδηγήσει τα «καγκουρό» στο λάθος.

Διαβάστε ακόμα: Άπιαστος ο Ρονάλντο – Του πλέκει το εγκώμιο ο Σάντος! (vids)

Η κίνηση αυτή, άνοιξε κάπως τον ρυθμό του αγώνα και μέσα σε πέντε λεπτά οι δύο ομάδες σκόραραν από ένα πέναλτι. Στο 70ο λεπτό, ο Ντεσάμπ άλλαξε τους Ντεμπελέ, Γκριεζμάν με τους Φεκίρ και Ζιρού, επιχειρώντας να έρθει το νικητήριο γκολ.

Δώδεκα λεπτά αργότερα, ο Πολ Πογκμπά με ατομική ενέργεια και ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή, σημείωσε το 2-1.

Διαιτητής: Αντρές Κούνια (Ουρουγουάη)

ΓΑΛΛΙΑ (Ντιντιέ Ντεσάμπ): Γιορίς, Παβάρ, Βαράν, Ουμτιτί, Ερναντές, Πογκμπά, Τολισό (78` Ματουϊντί), Καντέ, Γκριεζμάν (70` Ζιρού), Μπαπέ, Ντεμπελέ (70` Φεκίρ).

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Μπερτ Φαν Βάαρβικ): Ράιαν, Μίλιγκαν, Μπέχιτς, Ρισντόν, Σένσμπερι, Μόι, Γέντινακ, Ρόγκιτς (72` Ιρβάϊν), Λέκι, Κρούζε (83` Αρτζάνι), Ναμπούτ (64` Γιούριτς).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις