Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μοντέλο πήδηξε από τον έκτο όροφο – Ήθελε να γλιτώσει (pics-vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Μοντέλο πήδηξε από τον έκτο όροφο – Ήθελε να γλιτώσει (pics-vid)

«Ευτυχώς σώθηκα από τον πεινασμένο, με κυνηγούσε με τραπεζομάχαιρο και δεν ήξερα τι ήθελε να με σκοτώσει ή να με βιάσει». Η Γιεκατερίνα Στέτσουικ νοσηλεύεται με σοβαρά κατάγματα στην πλάτη, που υπέστη από την πτώση από τον έκτο όροφο. Το περιστατικό συνέβη στο Ντουμπάι σε πολυτελές ξενοδοχείο. Ο Αμερικάνος επιχειρηματίας γνώρισε την 22χρονη κοπέλα από […]

«Ευτυχώς σώθηκα από τον πεινασμένο, με κυνηγούσε με τραπεζομάχαιρο και δεν ήξερα τι ήθελε να με σκοτώσει ή να με βιάσει».

Η Γιεκατερίνα Στέτσουικ νοσηλεύεται με σοβαρά κατάγματα στην πλάτη, που υπέστη από την πτώση από τον έκτο όροφο.

Το περιστατικό συνέβη στο Ντουμπάι σε πολυτελές ξενοδοχείο.

Ο Αμερικάνος επιχειρηματίας γνώρισε την 22χρονη κοπέλα από τη Ρωσία σε πολυτελές κλαμπ. Υπήρξε ένα φλερτ και αποφάσισαν να πάνε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του Αμερικάνου.

Η Γιεκατερίνα αρνήθηκε να υποκύψει στις ορέξεις του επιχειρηματία και του ζήτησε να της ανοίξει την πόρτα και να την αφήσει να φύγει.

Τότε σύμφωνα πάντα με τη γυναίκα ο Αμερικάνος άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να την κυνηγάει στο δωμάτιο.

Οι τελευταίες στιγμές του 18χρονου μοντέλου που έπεσε από τον 20ο όροφο (vid)

Η κοπέλα όταν διαπίστωσε πως δεν υπάρχει διέξοδος για εκείνη, άνοιξε την μπαλκονόπορτα και πήδηξε στο κενό από τον 6ο όροφο του ξενοδοχείου.

Το περιστατικό συνέβη στις 3 Μαρτίου και από τότε η Γιεκατερίνα νοσηλεύεται σε πλήρη ακινησία σε νοσοκομείο της πόλης.

Ο άνδρας έχει συλληφθεί και κρατείται σε ψυχιατρική πτέρυγα. Στην απολογία του είπε την ακριβώς αντίθετη ιστορία, ότι δηλαδή η κοπέλα του επιτέθηκε με μαχαίρι και επιχείρησε να τον δολοφονήσει.

Πληροφορίες που θέλουν την Γιεκατερίνα να εργάζεται σαν συνοδός κυρίων δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την αστυνομία του Ντουμπάι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις