Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μητέρα μήνυσε τους γονείς της!
ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα μήνυσε τους γονείς της!

Μια 34χρονη μητέρα μήνυσε τους γονείς της για… αρπαγή ανηλίκου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το magnesianews, η εν λόγω γυναίκα κατήγγειλε τον 62χρονο πατέρα της και την 61χρονη μητέρα της. Απίστευτο: Ο 78χρονος που πυροβόλησε 16χρονο, έχει σκοτώσει 2 φορές Η 34χρονη έχει χωρίσει εδώ και ενάμιση χρόνο. Όπως αναφέρεται, άφησε το παιδί της στους γονείς της γιατί […]

Μια 34χρονη μητέρα μήνυσε τους γονείς της για… αρπαγή ανηλίκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το magnesianews, η εν λόγω γυναίκα κατήγγειλε τον 62χρονο πατέρα της και την 61χρονη μητέρα της.

Απίστευτο: Ο 78χρονος που πυροβόλησε 16χρονο, έχει σκοτώσει 2 φορές

Η 34χρονη έχει χωρίσει εδώ και ενάμιση χρόνο. Όπως αναφέρεται, άφησε το παιδί της στους γονείς της γιατί ζει και εργάζεται εκτός Βόλου.

Αλλά ανά διαστήματα, πήγαινε στον Βόλο για να δει την κόρη της. Ωστόσο, χτες (13/7) Παρασκευή πήγε στους γονείς της προκειμένου να πάρει το παιδί της.

Το τέρας του μπούλινγκ επέστρεψε, δείχνοντας το πιο αποκρουστικό του πρόσωπο

Το 10χρονο κορίτσι εξέφρασε δυσαρέσκεια και δεν ήθελε να φύγει από τους παππούδες του, θεωρώντας τους υπεύθυνους για αυτή τη συμπεριφορά της κόρης της.

Οι δύο ηλικιωμένοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου και μετά την απολογία τους στον Εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις