Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Μην μου μιλάς για καλοκαίρια» (vid)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Μην μου μιλάς για καλοκαίρια» (vid)

Θυμάστε το «μην μου μιλάς για καλοκαίρια»; Επιστρέφει ανανεωμένο! Κυκλοφόρησε το video clip του νέου τραγουδιού του γνωστού συνθέτη Μιχάλη Ρακιντζή σε συνεργασία με την εκρηκτική Νικολέττα Καρρά, προκαλώντας όπως ήταν αναμενόμενο αίσθηση στον χώρο της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας. Bohemian RBohemian Rhapsody, ταινία ωδή στους Queen – Το επίσημο trailerhapsody, ταινία ωδή στους Queen – […]

Θυμάστε το «μην μου μιλάς για καλοκαίρια»; Επιστρέφει ανανεωμένο!

Κυκλοφόρησε το video clip του νέου τραγουδιού του γνωστού συνθέτη Μιχάλη Ρακιντζή σε συνεργασία με την εκρηκτική Νικολέττα Καρρά, προκαλώντας όπως ήταν αναμενόμενο αίσθηση στον χώρο της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας.

Bohemian RBohemian Rhapsody, ταινία ωδή στους Queen – Το επίσημο trailerhapsody, ταινία ωδή στους Queen – Το επίσημο trailer

Οι δυο τους κυκλοφόρησουν σε Club Edition το τραγούδι «Μην μου μιλάς για καλοκαίρια» το οποίο λατρεύτηκε απο όλους και αναμένεται να συνοδεύσει τα καλοκαίρια μας.

Το σκηνικό ομορφαίνει το θεϊκό κορμί της Νικολέττας Καρρά, μέσα στα καταγάλανα νερά που σε συνδυασμό με την μοντέρνα σκηνοθεσία συμπληρώνει και ανανεώνει το μοναδικό αυτό καλοκαιρινό τραγούδι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις