Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Μας βίαζαν διαδοχικά στην ίδια παραλία»
ΕΛΛΑΔΑ

«Μας βίαζαν διαδοχικά στην ίδια παραλία»

Ποινική δίωξη για βιασμό από δύο ή περισσότερους δράστες από κοινού και κατά συρροή άσκησε χθες ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας σε έναν 24χρονο υπήκοο Σουηδίας. Ο νεαρός είναι προσωρινά κάτοικος Ρόδου και εργαζόμενος σε νυχτερινό κέντρο της οδού Ορφανίδου και συνελήφθη ως εμπλεκόμενος σε «σπείρα» αλλοδαπών, που βίασε δύο τουρίστριες στην παραλία. Παίκτης reality συμμετείχε σε […]

Ποινική δίωξη για βιασμό από δύο ή περισσότερους δράστες από κοινού και κατά συρροή άσκησε χθες ο Εισαγγελέας Υπηρεσίας σε έναν 24χρονο υπήκοο Σουηδίας.

Ο νεαρός είναι προσωρινά κάτοικος Ρόδου και εργαζόμενος σε νυχτερινό κέντρο της οδού Ορφανίδου και συνελήφθη ως εμπλεκόμενος σε «σπείρα» αλλοδαπών, που βίασε δύο τουρίστριες στην παραλία.

Παίκτης reality συμμετείχε σε ομαδικούς βιασμούς

Συγκατηγορούμενοί του είναι ένας αλλοδαπός το όνομα του οποίου είναι γνωστό στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και ακόμη 9 έως 13 άτομα αγνώστων στοιχείων.

Ο 24χρονος φέρεται να συμμετείχε στον εξαναγκασμό δυο αλλοδαπών γυναικών σε σεξουαλικές πράξεις με αγνώστους συνεργούς του, που διαπράχτηκαν την 19η και 26η Ιουνίου 2018.

Οργή προκαλούν οι περιγραφές της 19χρονης και της 18χρονης που κατήγγειλαν στις αρχές τις τρομακτικές στιγμές που έζησαν στα χέρια των ανδρών αυτών, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν: «Μας βίαζαν διαδοχικά στην ίδια παραλία» .

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις