Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μανώλης Πετσίτης: Το πολυτελές διαμέρισμα, η βίλα και το “με τους παράνομους … στην Καισαριανή” του Ρέμου (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Μανώλης Πετσίτης: Το πολυτελές διαμέρισμα, η βίλα και το “με τους παράνομους … στην Καισαριανή” του Ρέμου (vid)

Την “καλή” έπιασε όπως όλα δείχνουν ο Μανώλης Πετσίτης. Μαζί με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, τον… ανήφορο πήρε και η περιουσία του Η στενή, φιλική του σχέση με τον Νίκο Παππά, του άνοιξε ξαφνικά όλες τις πόρτες των μεγάλων επιχειρηματιών, και τα εισοδήματά του εκτοξεύθηκαν. Ο πρώην σερβιτόρος με το ετήσιο εισόδημα των […]

Μαξίμου

Την “καλή” έπιασε όπως όλα δείχνουν ο Μανώλης Πετσίτης. Μαζί με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, τον… ανήφορο πήρε και η περιουσία του

Η στενή, φιλική του σχέση με τον Νίκο Παππά, του άνοιξε ξαφνικά όλες τις πόρτες των μεγάλων επιχειρηματιών, και τα εισοδήματά του εκτοξεύθηκαν.

Ο πρώην σερβιτόρος με το ετήσιο εισόδημα των 4.911 ευρώ, βρέθηκε να εισπράττει αμοιβές που ξεκινούσαν από μερικές δεκάδες χιλιάδες και ξεπέρασαν τις 200.000 ευρώ.

Ο Μανώλης Πετσίτης μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα

Ήταν ο άνθρωπος που μπορούσε να μεταφέρει το μήνυμα των επιχειρηματιών εκεί που έπρεπε. Σε εκείνους που είχαν εξουσία και μπορούσαν να δώσουν λύσεις.

Πιθανότατα στον ίδιο τον Νίκο Παππά, που σήμερα δηλώνει πως έχει χαθεί με τον Μανώλη Πετσίτη από το 2015 και τον καλεί να απαντήσει ο ίδιος για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Τώρα πλέον ο Μανώλης Πετσίτης μπορεί να προσκαλεί τους υψηλούς καλεσμένους του στην βίλα του στην Βαρυμπόμπη, η στο pied a terre που διατηρεί στο Κολωνάκι, όταν δεν βρίσκεται μαζί τους σε κοινωνικές εκδηλώσεις, όπου φροντίζει πάντα να βγάζει και μία σέλφι.

Ο Μανώλης Πετσίτης με casual εμφάνιση σε ένα από τα σπίτια του

Το διαμέρισμα στο Κολωνάκι βρίσκεται σε μία μοντέρνα πολυκατοικία που διαθέτει πισίνα.

Μια ήσυχη γωνιά στο αριστοκρατικό προάστιο το οποίο και δηλώνει ως διεύθυνση κατοικίας του στο μετοχολόγιο της εταιρείας Εστιατόρια Τσακάλωφ ΙΚΕ στην οποία συμμετέχει με ποσοστό 10%.

Όσον αφορά τη βίλα της Βαρυμπόμπης, λέγεται ότι του έχει παραχωρηθεί από μεγαλοεπιχειρηματία, στον οποίο μάλιστα φροντίζει κάθε 1η του μήνα να καταβάλλει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ως ενοίκιο.

Η βίλα που διαμένει ο Μανώλης Πετσίτης στην Βαρυμπόμπη

Πληροφορίες του iefimerida λένε ότι τον τελευταίο καιρό οι μετοχές του είχαν ανέβει τόσο πολύ που κυκλοφορούσε με προσωπικό οδηγό-υπάλληλο του Ελληνικού Δημοσίου- που οδηγούσε ένα πολυτελές SUV.

Η υποθεσή του έχει φθάσει στην Βουλή, η σχέση του με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και τα φέσια της επιχείρησης Elfe προς την ΔΕΠΑ απασχολούν την Δικαιοσύνη.

Η Ανεξάρτητη αρχή για το Ξέπλυμα μαύρου χρήματος ερευνά εταιρείες τηλεοπτικών δικαιωμάτων με τις οποίες ο Μανώλης Πετσίτης είχε στενές, επαγγελματικές σχέσεις.

Μυστήριο καλύπτει και τις σχέσεις του με τους κύπριους δικηγόρους που συνεργάζονταν με τον Αρτέμη Αρτεμίου, τον δικηγόρο που συνόδευε τον Νίκο Παππά στο μυστηριώδες ταξίδι του στην Βενεζουέλα.

Εδώ και εννιά ημέρες, ο Μανώλης Πετσίτης έκλεισε το κινητό του και εξαφανίστηκε κυριολεκτικά.

Ο Ρέμος τον αποθεώνει 

Ο Μανώλης Πετσίτης και ο πατέρας του, Παντελής, δέχονται τις αφιερώσεις του Αντώνη Ρέμου ο οποίος αποθεώνει τους δυο άνδρες μπροστά σε χιλιάδες κόσμου.

Το βίντεο είχε αναρτήσει στον λογαριασμό του στο Facebook ο στενός φίλος του Νίκου Παππά πριν τον κλείσει οριστικά.

Στο πλάνο φαίνεται ο πατέρας του Μανώλη Πετσίτη, Παντελής να σιγοτραγουδάει λαϊκές επιτυχίες με τον Αντώνη Ρέμο να του τις αφιερώνει με αφορμή την γιορτή του, ενώ δίπλα του κάθεται ο γιος του.

Κάποια στιγμή ο τραγουδιστής αφιερώνει στην παρέα του Πετσίτη το Βραδιάζει του Στέλιου Καζαντζίδη παραφράζοντας τους στοίχους, λέγοντας χαρακτηριστικά, Με τους παράνομους … στην Καισαριανή και τους αδικημένους.

Στη συνέχεια στέλνει τις ευχές του στον πατέρα του Παντελή Πετσίτη ο οποίος τον ευχαριστεί φωνάζοντας το όνομα του Αντώνη Ρέμου.

Στη δημοσιότητα το φέρνει το protothema.gr:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις