Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Μαζί για το παιδί» στο Ηρώδειο (vid)
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Μαζί για το παιδί» στο Ηρώδειο (vid)

Ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους συναντιούνται σο Ηρώδειο, την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και μας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι με έναν και μόνο σκοπό, τη στήριξη των 40.000 παιδιών που αγκαλιάζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Στη μοναδική αυτή μουσική συνύπαρξη,  οι τρεις συνθέτες, με το δικό […]

Ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος και ο Γιώργος Θεοφάνους συναντιούνται σο Ηρώδειο, την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και μας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι με έναν και μόνο σκοπό, τη στήριξη των 40.000 παιδιών που αγκαλιάζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Στη μοναδική αυτή μουσική συνύπαρξη,  οι τρεις συνθέτες, με το δικό τους προσωπικό ύφος ο καθένας, αφηγούνται με τα τραγούδια τους, πως ο δικός τους δρόμος, τους οδήγησε σε μια τόσο σπουδαία μουσική πορεία.

Η Institute of Life θα είναι ο επίσημος υποστηρικτής της Ενωσης “Μαζί για το Παιδί”, στην υπέροχη συναυλία με τον Μίμη Πλέσσα, τον Γιώργο Χατζηνάσιο και τον Γιώργο Θεοφάνους.

Το «Μαζί για το Παιδί» είναι μια Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται, από το 1996, για την ευημερία παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.

Η Ένωση και τα μέλη της προσφέρουν υπηρεσίες σε περισσότερα από 30.000 παιδιά ετησίως εκ των οποίων στα 10.000 σε συστηματική βάση.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά στις 6 Αυγούστου.

Τιμές εισιτηρίων:

• Διακεκριμένη: 70€

• Α’ Ζώνη: 50€

• Β’ Ζώνη: 30€

• Άνω Διάζωμα: 20€

• Φοιτητικά εισιτήρια: 15€ (Τα φοιτητικά εισιτήρια διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό στο άνω διάζωμα)

Διαβάστε ακόμα:

Αρλέτα έγχρωμη φωτο

Συναυλία στο Ηρώδειο για την αξέχαστη Αρλέτα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις