Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστής πήγε να εξαργυρώσει κλεμμένα Σκρατς αλλά…
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστής πήγε να εξαργυρώσει κλεμμένα Σκρατς αλλά…

Τυχερός αισθάνθηκε για λίγη ώρας ένας νεαρός τσιγγάνος ο οποίος διέρρηξε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. στον Βόλο,  και έκλεψε 1.450 στιγμιαία λαχεία Σκρατς συνολικής αξίας 3.135 ευρώ! Δεν υπολόγισε, όμως, ότι σε περιπτώσεις κλοπών οι πράκτορες έχουν τη δυνατότητα να ακυρώνουν τα τυχερά δελτία, ούτε και τις… κάμερες που τον κατέγραψαν πεντακάθαρα. Ο νεαρός την επόμενη […]

Τυχερός αισθάνθηκε για λίγη ώρας ένας νεαρός τσιγγάνος ο οποίος διέρρηξε πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. στον Βόλο,  και έκλεψε 1.450 στιγμιαία λαχεία Σκρατς συνολικής αξίας 3.135 ευρώ!

Δεν υπολόγισε, όμως, ότι σε περιπτώσεις κλοπών οι πράκτορες έχουν τη δυνατότητα να ακυρώνουν τα τυχερά δελτία, ούτε και τις… κάμερες που τον κατέγραψαν πεντακάθαρα.

Ο νεαρός την επόμενη μέρα κιόλας πήγε σε δύο πρακτορεία στη Νέα Ιωνία Βόλου για να εξαργυρώσει τα κερδισμένα ξυστά λαχεία!

Διαβάστε ακόμα:

Το μωρό βιαζόταν! 36χρονη γέννησε στο αυτοκίνητο

Το αποτέλεσμα ήταν ο 20χρονος να συλληφθεί από την Ασφάλεια και να δικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, που δεν πείστηκε από τους ισχυρισμούς του ότι αγόρασε τα σκρατς από έναν Αλβανό!

Έτσι, του επέβαλε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή, αλλά έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση και ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις