Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Λαζαρίδης: «Έφεραν τη χειρότερη δυνατή συμφωνία»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαζαρίδης: «Έφεραν τη χειρότερη δυνατή συμφωνία»

Το «χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα» έφερε η κυβέρνηση με την συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ για το ονοματολογικό της πΓΔΜ, σύμφωνα με τον Μακάριο Λαζαρίδη. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel, ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης, τόνισε πως «καμία άλλη κυβέρνηση δεν εκχώρησε ποτέ στα Σκόπια τη “μακεδονική” εθνότητα και γλώσσα». Αυγενάκης για συμφωνία: […]

Το «χειρότερο δυνατό αποτέλεσμα» έφερε η κυβέρνηση με την συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ για το ονοματολογικό της πΓΔΜ, σύμφωνα με τον Μακάριο Λαζαρίδη.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra Channel, ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μακάριος Λαζαρίδης, τόνισε πως «καμία άλλη κυβέρνηση δεν εκχώρησε ποτέ στα Σκόπια τη “μακεδονική” εθνότητα και γλώσσα».

Αυγενάκης για συμφωνία: «Είναι κακή και μη αποδεκτή»

«Η συμφωνία», συμπλήρωσε ο κ. Λαζαρίδης, «που έφερε η κυβέρνηση είναι πολύ κακή και στη συνείδηση των Ελλήνων πολιτών και αυτό αποτυπώνεται στις δημοσκοπήσεις».

«Η Νέα Δημοκρατία», συνέχισε ο κ. Λαζαρίδης, «δεν θα ψηφίσει αυτή τη συμφωνία. Εμείς από την επόμενη ημέρα θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τη χώρα».

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις σχετικά με την συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ για το Σκοπιανό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις