Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Κόλαση» σε αεροπλάνο – Λιποθυμίες, εμετοί και κρίσεις πανικού (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

«Κόλαση» σε αεροπλάνο – Λιποθυμίες, εμετοί και κρίσεις πανικού (pics)

Απίστευτη ταλαιπωρία έζησαν 214 επιβάτες που ταξίδεψαν από τη Ζάκυνθο προς την Αγγλία και το αεροδρόμιο του Στάνστεντ την Κυριακή (1/7). Σύμφωνα με άρθρο της Daily Mail, παρουσιάστηκε μια τεχνική βλάβη στο αεροσκάφος, σύμφωνα με τις υποδείξεις – ανακοινώσεις των αεροσυνοδών, θα έπαιρνε μόνο λίγα λεπτά για να επιδιορθωθεί. Στιγμές τρόμου! Η καμπίνα του αεροπλάνου γέμισε καπνούς […]

Απίστευτη ταλαιπωρία έζησαν 214 επιβάτες που ταξίδεψαν από τη Ζάκυνθο προς την Αγγλία και το αεροδρόμιο του Στάνστεντ την Κυριακή (1/7).

Σύμφωνα με άρθρο της Daily Mail, παρουσιάστηκε μια τεχνική βλάβη στο αεροσκάφος, σύμφωνα με τις υποδείξεις – ανακοινώσεις των αεροσυνοδών, θα έπαιρνε μόνο λίγα λεπτά για να επιδιορθωθεί.

Στιγμές τρόμου! Η καμπίνα του αεροπλάνου γέμισε καπνούς

Ωστόσο, τα λεπτά έγιναν τρεις ώρες με τους επιβάτες να ζουν έναν… εφιάλτη.

Οι επιβάτες υποχρεώθηκαν και να μείνουν μέσα στο αεροσκάφος και να περιμένουν χωρίς καθόλου κλιματισμό, σε συνθήκες αφόρητης ζέστης.

Όπως δημοσίευσε η The Sun, η οποία επικαλέστηκε μάρτυρες, η θερμοκρασία στο αεροπλάνο έφτασε μέχρι και τους 48 βαθμούς Κελσίου.

Συνετρίβη κυβερνητικό αεροσκάφος (pics+vid)

Λόγω της θερμοκρασίας, υπήρξαν πολλά… ατυχήματα, όπως εμετοί, λιποθυμίες και κρίσεις πανικού. Μάλιστα, μία έγκυος γυναίκα χρειάστηκε τη βοήθεια νοσοκόμας.

Η βλάβη πάντως πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το πρωί, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να πρέπει να περάσουν το βράδυ της προηγούμενης σε ξενοδοχεία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις