Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Κυκλοφορούσε» πορνογραφικό υλικό μέσω κοινωνικών δικτύων
ΕΛΛΑΔΑ

«Κυκλοφορούσε» πορνογραφικό υλικό μέσω κοινωνικών δικτύων

Με χειροπέδες στα χέρια βρέθηκε ο 22χρονος Έλληνας ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου. Με τα στοιχεία που παρείχε στις αρμόδιες αρχές ο οργανισμός N.C.M.E.C. (National Center for Missing and Exploited Children) που εδρεύει στις Η.Π.Α, εντοπίστηκε ο νεαρός διακινητής πορνογραφικού υλικού σε περιοχή της Αττικής. Τα στοιχεία αυτά τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας […]

Με χειροπέδες στα χέρια βρέθηκε ο 22χρονος Έλληνας ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων, μέσω διαδικτύου.

Με τα στοιχεία που παρείχε στις αρμόδιες αρχές ο οργανισμός N.C.M.E.C. (National Center for Missing and Exploited Children) που εδρεύει στις Η.Π.Α, εντοπίστηκε ο νεαρός διακινητής πορνογραφικού υλικού σε περιοχή της Αττικής.

Τα στοιχεία αυτά τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία εξέδωσε βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών.

Ψάχνουν τα κρησφύγετα της πολυδαίδαλης συμμορίας πορτοφολάδων

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 22χρονου, την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπόθεση, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε πλήθος αρχείων υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (2) κινητά τηλέφωνα, μία κάρτα sim και μία κάρτα μνήμης (micro SD), τα οποία θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για περαιτέρω εργαστηριακή διερεύνηση.

Ο 22χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε τακτικό Ανακριτή.

Ρουμάνοι «ταχυδακτυλουργοί» αφαιρούσαν μετρητά από ΑΤΜ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις