Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κουβέλης: Οι δύο στρατιωτικοί μας επέδειξαν υπομονή, σθένος, λεβεντιά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουβέλης: Οι δύο στρατιωτικοί μας επέδειξαν υπομονή, σθένος, λεβεντιά

«Οι δύο στρατιωτικοί μας επέδειξαν υπομονή, σθένος, λεβεντιά και οφείλω να τους συγχαρώ», αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης. Σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, μετά την είδηση απελευθέρωσης των Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελου Μητρετώδη από τουρκικό δικαστήριο, ο κ. Κουβέλης αναφέρει: «Η αποφυλάκιση και η επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην πατρίδα […]

fotis-koubelis

«Οι δύο στρατιωτικοί μας επέδειξαν υπομονή, σθένος, λεβεντιά και οφείλω να τους συγχαρώ», αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης.

Σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, μετά την είδηση απελευθέρωσης των Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελου Μητρετώδη από τουρκικό δικαστήριο, ο κ. Κουβέλης αναφέρει: «Η αποφυλάκιση και η επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην πατρίδα είναι δίκαιη ενέργεια της τουρκικής δικαιοσύνης. Αποτελεί στοιχείο που θα συμβάλλει στις σχέσεις φιλίας των δύο χωρών, της καλής γειτονίας και της ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή».

«Οι δύο στρατιωτικοί μας επέδειξαν υπομονή, σθένος, λεβεντιά και οφείλω να τους συγχαρώ. Οι προσπάθειες που έγιναν από την πλευρά μας και ιδιαίτερα από τον πρωθυπουργό της χώρας, Αλέξη Τσίπρα, συνέβαλαν στο να απελευθερωθούν τα δύο στρατιωτικά μας στελέχη. Τους περιμένουμε να τους υποδεχθούμε με χαρά και τιμή» επισήμανε.

Δείτε ακόμη:

A soldier is pictured washing his hands.

Η απελευθέρωση των Ελλήνων στρατιωτικών: Τι κρύβεται πίσω από την ξαφνική απόφαση του Ερντογάν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις