Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κουβέλης: Η μείωση των συντάξεων έχει ψηφιστεί
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουβέλης: Η μείωση των συντάξεων έχει ψηφιστεί

Την συμφωνία του Eurogroup, σχολίασε μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Φώτης Κουβέλης. Όπως είπε ο κ. Κουβέλης, «έχει βγει η χώρα από την κλασική επιτροπεία και αποκτά μια ευελιξία κινήσεων». «Είναι πάρα πολύ θετικό το μαξιλαράκι των 24 δισ.», τόνισε. Σε ερώτηση για το τι αλλάζει στην ουσία, και στην καθημερινότητα, ο […]

Την συμφωνία του Eurogroup, σχολίασε μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, Φώτης Κουβέλης.

Όπως είπε ο κ. Κουβέλης, «έχει βγει η χώρα από την κλασική επιτροπεία και αποκτά μια ευελιξία κινήσεων». «Είναι πάρα πολύ θετικό το μαξιλαράκι των 24 δισ.», τόνισε.

Σε ερώτηση για το τι αλλάζει στην ουσία, και στην καθημερινότητα, ο αναπληρωτής υπουργός ανέφερε ότι πιστεύει, ότι θα υπάρχει αλλαγή στην καθημερινότητα των πολιτών και εξήγησε, ότι θα υπάρξουν αυξήσεις στους δημοσίους υπαλλήλους.

Κατρούγκαλος – Παπαχριστόπουλος: «Μπορεί και να μην μειωθούν οι συντάξεις»

«Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα δουν», όπως είπε είναι «οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας».

Αναφερόμενος στις μειώσεις συντάξεων είπε, «είναι ψηφισμένο η μείωση των συντάξεων αλλά εκείνο που θέλω να κρατήσετε, είναι ότι η ελληνική κυβέρνηση θέλει να εξισορροπήσει όλα τα μεγέθη», εννοώντας με αντίμετρα.

Όλες οι περικοπές στις συντάξεις που φέρνει η συμφωνία

Μιλώντας για τις εκλογές στην Τουρκία είπε ότι «δεν θα έχουμε αλλαγή πορείας της Τουρκίας μετά τις εκλογές. Η πλειονότητα των πολιτικών στην Τουρκία έχουν αναφορές στην αναθεώρηση των συνθηκών».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις