Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κουβέλης: Ζητώ συγγνώμη για την τραγωδία, αλλά λάθη ΔΕΝ έγιναν
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κουβέλης: Ζητώ συγγνώμη για την τραγωδία, αλλά λάθη ΔΕΝ έγιναν

«Στρατηγικού χαρακτήρα λάθη δεν έχουν υπάρξει» τόνισε αναφορικά με την πυρκαγιά ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης. Ο Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 σημείωσε πως «άδειασε μια ολόκληρη περιοχή στο Μάτι. Ενδεχομένως θα μπορούσε να αδειάσει χωρίς νεκρούς», σχολιάζοντας τα πολεοδομικά ζητήματα στην περιοχή. Σχετικά με τις ευθύνες για την εθνική τραγωδία, ο Φώτης […]

κουβέλης-640x330

«Στρατηγικού χαρακτήρα λάθη δεν έχουν υπάρξει» τόνισε αναφορικά με την πυρκαγιά ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης.

Ο Φώτης Κουβέλης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 σημείωσε πως «άδειασε μια ολόκληρη περιοχή στο Μάτι. Ενδεχομένως θα μπορούσε να αδειάσει χωρίς νεκρούς», σχολιάζοντας τα πολεοδομικά ζητήματα στην περιοχή.

Σχετικά με τις ευθύνες για την εθνική τραγωδία, ο Φώτης Κουβέλης σημείωσε ότι η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης, όπως εκφράστηκε από τον πρωθυπουργό, προφανέστατα αφορά στη συγγνώμη του.

Ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός εξέφρασε τη δική του συγγνώμη για την τραγωδία, διευκρινίζοντας όμως ότι «οι Ένοπλες Δυνάμεις έκαναν ότι ήταν δυνατόν, με τα κατασβεστικά, τα ελικόπτερα, τους στρατιωτικούς μας που από την πρώτη στιγμή έως σήμερα είναι στις επάλξεις».

Ο κ. Κουβέλης σημείωσε ότι η έμπρακτη συγνώμη της πολιτείας θα είναι η προώθηση όλων εκείνων των μέτρων που θα δώσουν τέλος σε μια εφιαλτική κατάσταση. «Οι εν θερμώ παραιτήσεις δεν υπηρετεί το σκοπούμενο, που είναι να αντιμετωπιστούν οι καταστάσεις που γεννήθηκαν» σχολίασε ο ίδιος.

Σχετικά με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Αδριανούπολη, ο Φώτης Κουβέλης τόνισε ότι η πιέσεις συνεχίζονται προς την τουρκική πλευρά, ότι το θέμα δεν έχει ξεχαστεί, αλλά αντιθέτως επαναφέρεται συνεχώς, με κάθε ευκαιρία.

Δείτε ακόμη:

Άρθρο «κόλαφος» του BBC: Η αστυνομία έστειλε τους ανθρώπους στην «κόλαση»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις