Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κονιόρδου για Βυζαντινό Μουσείο: “Ε… όχι βανδαλισμός. Κάποιες κυρίες άπλωναν κάποιο λάδι…”! (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κονιόρδου για Βυζαντινό Μουσείο: “Ε… όχι βανδαλισμός. Κάποιες κυρίες άπλωναν κάποιο λάδι…”! (vid)

Σάλος προκλήθηκε με την αποκάλυψη πως δύο γυναίκες μπήκαν στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο και έριξαν παντού λάδι με αποτέλεσμα να προκαλέσουν φθορές σε σπάνια εκθέματα. Η αρμόδια υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου πήρε θέση για το περιστατικό που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, δηλώνοντας πως δεν πρόκειται για βανδαλισμό. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, η κυρία […]

 Λυδία Κονιόρδου

Σάλος προκλήθηκε με την αποκάλυψη πως δύο γυναίκες μπήκαν στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο και έριξαν παντού λάδι με αποτέλεσμα να προκαλέσουν φθορές σε σπάνια εκθέματα.

Η αρμόδια υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου πήρε θέση για το περιστατικό που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, δηλώνοντας πως δεν πρόκειται για βανδαλισμό.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon, η κυρία Κονιόρδου είπε μεταξύ άλλων: «Δεν θα το έλεγα ακριβώς βανδαλισμό, ίσως είναι υπερβολική αυτή η έκταση. Θεωρούμε ότι ήταν κάποιες κυρίες οι οποίες άπλωναν κάποιο λάδι. Το αξιοπερίεργο ήταν ότι δεν έγινε αντιληπτό και αυτό ερευνούμε, πώς έγινε και δεν έγινε αντιληπτό».

Σύμφωνα με την ίδια οι ζημιές αποκαταστάθηκαν αμέσως. «Σαν υπουργείο ερευνούμε το περιστατικό. Είχε είκοσι φύλακες, ποιος ξέρει τώρα τι έγινε… δεν είχε και πολύ κόσμο, αυτά ερευνούμε».

Δείτε ακόμη:

Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών

ΕΔΕ για το απαράδεκτο περιστατικό στο Βυζαντινό & Χριστιανικό Μουσείο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις