Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κλοπή – μαμούθ για τους δύο «ποντικούς»
ΕΛΛΑΔΑ

Κλοπή – μαμούθ για τους δύο «ποντικούς»

Εξιχνιάστηκε κλοπή – μαμούθ με τους δύο δράστες να έχουν αρπάξει πουγκί με διαμάντια, κοσμήματα και χρήματα. Το περιστατικό συνέβη πριν από δέκα ημέρες περίπου (12/6), σε σπίτι στην Πάτρα. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών. Διαβάστε ακόμα: Στον ανακριτή ο Αρτέμης Σώρρας (vid) Πρόκειται για δύο νεαρούς Έλληνες, ηλικίας 24 και […]

Εξιχνιάστηκε κλοπή – μαμούθ με τους δύο δράστες να έχουν αρπάξει πουγκί με διαμάντια, κοσμήματα και χρήματα.

Το περιστατικό συνέβη πριν από δέκα ημέρες περίπου (12/6), σε σπίτι στην Πάτρα. Η υπόθεση εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Διαβάστε ακόμα: Στον ανακριτή ο Αρτέμης Σώρρας (vid)

Πρόκειται για δύο νεαρούς Έλληνες, ηλικίας 24 και 20 ετών, με τα στοιχεία τους να έχουν ταυτοποιηθεί. Οι δυο τους παραβίασαν μπαλκονόπορτα της οικίας μιας 60χρονης.

Πήραν 2.000 ευρώ, κοσμήματα συνολικής αξίας 13.000 ευρώ και ένα πουγκί, που περιείχε 42 άκοπα διαμάντια, όπως φαίνεται στο patrastimes.

Διαβάστε ακόμα: Νέα στάση εργασίας από την ΠΟΕΔΗΝ

Μάλιστα, από τις έρευνες προέκυψε ότι οι εν λόγω δράστες αφαίρεσαν από αυτοκίνητο 35χρονου, στην Πάτρα, τρία πλαστικά καπάκια σίτες συνολικής αξίας εκατό ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις