Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κικίλιας-Μπαλατσινού: Η αιτία του χωρισμού (vid)
LIFESTYLE

Κικίλιας-Μπαλατσινού: Η αιτία του χωρισμού (vid)

  Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού είναι πλέον γεγονός, πως χώρισαν. Ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ ενημέρωσε με σχετικό έγγραφο, που κατέθεσε στην ελληνική αστυνομία, την αλλαγή διεύθυνσης διαμονής του. Ο Βασίλης Κικίλιας επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι, ενώ πρόσφατα είχε μετακομίσει στο κέντρο της Αθήνας μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού. Τι […]

 

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού είναι πλέον γεγονός, πως χώρισαν.

Ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ ενημέρωσε με σχετικό έγγραφο, που κατέθεσε στην ελληνική αστυνομία, την αλλαγή διεύθυνσης διαμονής του.

Ο Βασίλης Κικίλιας επέστρεψε στο πατρικό του σπίτι, ενώ πρόσφατα είχε μετακομίσει στο κέντρο της Αθήνας μαζί με την Τζένη Μπαλατσινού.

Τι συμβαίνει με το ζευγάρι της χρονιάς; – Η μυστήρια κίνηση που ανάβει «φωτιές»

Συγκεκριμένα, με όσα ανέφερε στο Happy Day η Τίνα Μεσαροπούλου: «Ισχύει ο χωρισμός. Τα προβλήματα στη σχέση είχαν ξεκινήσει από πολύ νωρίς. Υπήρχε μια διαφορετική προσέγγιση κάποιων θεμάτων, με βασική αυτή της απόκτησης παιδιού.

Ο κ. Κικίλιας είχε αποφασίσει ότι η σχέση αυτή ήθελε να πάει σοβαρά, ήταν αποφασισμένος να κάνει οικογένεια, θέλει πάρα πολύ ένα παιδί.

Από την άλλη πλευρά, υπήρχε ο έρωτας αλλά η απόκτηση παιδιού για την Τζένη ήταν ένα πρότζεκτ το οποίο είχε υλοποιήσει στη ζωή της. Δεν είναι εύκολο να ξαναμπεί σε αυτή τη διαδικασία.

Επήλθε μια συζήτηση μεταξύ του ζευγαριού για το θέμα του γάμου και της απόκτησης παιδιού».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις