Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κηδεία Μάνου Αντώναρου: Η επιθυμία της οικογένειας
ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία Μάνου Αντώναρου: Η επιθυμία της οικογένειας

Το μεσημέρι της Δευτέρας (16/7) θα γίνει η κηδεία του δημοσιογράφου Μάνου Αντώναρου. Ο αδερφός του δημοσίευσε στο Facebook πως η κηδεία θα γίνει στις 15.30 στο νεκροταφείο της Καλλιθέας. Αναλυτικά, η ανάρτηση έχει ως εξής: Το συγκλονιστικό κείμενο που είχε γράψει ο Μάνος Αντώναρος «Συγγενείς και φίλοι θα κατευοδώσουμε τον Μάνο μας τη Δευτέρα 16 […]

Το μεσημέρι της Δευτέρας (16/7) θα γίνει η κηδεία του δημοσιογράφου Μάνου Αντώναρου.

Ο αδερφός του δημοσίευσε στο Facebook πως η κηδεία θα γίνει στις 15.30 στο νεκροταφείο της Καλλιθέας. Αναλυτικά, η ανάρτηση έχει ως εξής:

Το συγκλονιστικό κείμενο που είχε γράψει ο Μάνος Αντώναρος

«Συγγενείς και φίλοι θα κατευοδώσουμε τον Μάνο μας τη Δευτέρα 16 Ιουλίου στις 15.30 στο κοιμητήριο της Καλλιθέας, της πόλης όπου γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε μαζί.

Θα αναπαυθεί δίπλα στον πατέρα μας, τον Αρχέλαο, που έφυγε από κοντά μας πριν 20 χρόνια. Είμαι βέβαιος ότι οι δυο τους έχουν συνεννοηθεί μεταξύ τους.

Έφυγε από τη ζωή ο Μάνος Αντώναρος

Και θα βλέπουν τον κόσμο από ψηλά με τη δική τους ματιά. Θα σχολιάζουν τα… επίγεια με το δικό τους τρόπο… ο Αρχέλαος με το πενάκι του, ο Μάνος με τα κείμενα του. Ακτύπητος συνδυασμός.

Το συγκινητικό post της πρώην συζύγου του Αντώναρου

ΥΓ. Ο Μάνος λάτρευε τα παιδιά. Όχι μόνο τα δικά του. Όλα τα παιδιά. Γι’ αυτό σκεφθήκαμε ότι αντί για στεφάνια όσοι θέλουν να τον τιμήσουν μπορούν να κάνουν μια προσφορά στο Πρότυπο Ελληνικό Νηπιοκομείο Καλλιθέας. Κουτί προσφορών θα υπάρχει στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας».

Σε κρίσιμη κατάσταση ο Μάνος Αντώναρος

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις