Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καταγγελία Νεφελούδη: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου» (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταγγελία Νεφελούδη: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου» (vid)

Απειλητικά μηνύματα κατά της ζωής του κατήγγειλε ότι δέχεται ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης. Μιλώντας στο ρ/σ «στο Κόκκινο» και στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ, αποκάλυψε ότι δέχεται χυδαία και απειλητικά μηνύματα κατά της σωματικής του ακεραιότητας και της ζωής του. «Απειλές για τη ζωή μου, για ό,τι με περιβάλλει, για τον ευρύτερο πολιτικό χώρο […]

Απειλητικά μηνύματα κατά της ζωής του κατήγγειλε ότι δέχεται ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέας Νεφελούδης.

Μιλώντας στο ρ/σ «στο Κόκκινο» και στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ, αποκάλυψε ότι δέχεται χυδαία και απειλητικά μηνύματα κατά της σωματικής του ακεραιότητας και της ζωής του.

«Απειλές για τη ζωή μου, για ό,τι με περιβάλλει, για τον ευρύτερο πολιτικό χώρο στον οποίο είμαι, απειλές χοντρές, ένας απίστευτος τραμπουκισμός, γιατί; Γιατί έκανα το αυτονόητο», τόνισε ο κος Νεφελούδης μιλώντας «στο Κόκκινο».

Διαβάστε ακόμα

Ο Καμμένος «βγάζει» 7.000 στρατιώτες

Όπως εξήγησε ο γενικός γραμματέας, το υπουργείο Εργασίας απασχολεί εδώ και καιρό, η υπόθεση του επιχειρηματία Θεόδωρου Καρυπίδη που είναι ιδιοκτήτης αλυσίδας super market στη Βόρεια Ελλάδα με 1325 εργαζόμενους που τους έχει αφήσει απλήρωτους εδώ και δύο χρόνια σε κατάσταση ανέχειας.

Και προσέθεσε: «Χρωστάει 40 εκατ. ευρώ στο ασφαλιστικό σύστημα και έχει το θράσος, επειδή ήταν ένας από τους πιστωτές , κάτι που ελέγχεται. (…) Xρωστάει δεκάδες εκατομμύρια. Είπα ότι είναι εξαπάτηση, μία ακόμη προσπάθεια εξαπάτησης. Το ερώτημα που έθεσα είναι πού βρίσκει ο κύριος αυτός τα χρήματα. Τι κομπίνα ετοιμάζει πάλι; Δεν καταλαβαίνω».

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις