Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καμμένος: Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με εμένα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καμμένος: Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με εμένα

Για ακήρυχτο πόλεμο στο Αιγαίο από το 1974 έως σήμερα έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος. Ο υπουργός Άμυνας, μιλώντας σε δημοσιογράφους από το Τατόι όπου βρέθηκε για να συμμετάσχει στο συνέδριο για την αεροπορική ισχύ, ανέφερε: «Έχουμε νεκρούς ήρωες που πέφτουν στο καθήκον και αυτά είναι ενέργειες που επικρατούν μόνο σε πόλεμο». Παραλήρημα από τον κομάντο […]

Για ακήρυχτο πόλεμο στο Αιγαίο από το 1974 έως σήμερα έκανε λόγο ο Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Άμυνας, μιλώντας σε δημοσιογράφους από το Τατόι όπου βρέθηκε για να συμμετάσχει στο συνέδριο για την αεροπορική ισχύ, ανέφερε:

«Έχουμε νεκρούς ήρωες που πέφτουν στο καθήκον και αυτά είναι ενέργειες που επικρατούν μόνο σε πόλεμο».

Παραλήρημα από τον κομάντο των Ιμίων για τα νησιά

«Από το 1974 η Τουρκία αποφάσισε να προχωρά σε παραβιάσεις του εναερίου χώρου. Ε

μείς σεβόμενοι το διεθνές δίκαιο και τη δική μας κυριαρχία αναχαιτίζουμε οτιδήποτε εισέρχεται στον δικό μας εναέριο χώρο. Οι πιλότοι μας διώχνουν τον κίνδυνο και προσγειώνονται πάντα τελευταίοι», σημείωσε.

«Ελλάδα και Τουρκία κινούνται αργά προς τον πόλεμο»

Απαντώντας σε ερώτηση γιατί οι Τούρκοι αξιωματούχοι τον στοχοποιούν στις δηλώσεις τους, ο υπουργός Άμυνας χαμογελώντας είπε: «Οι Τούρκοι έχουν πάθει αμόκ με μένα. Τους εύχομαι καλές εκλογές».

Ομέρ Τσελίκ: Κωμικός ηθοποιός ο Καμμένος

Νέα επίθεση εναντίον του Πάνου Καμμένου, χρησιμοποιώντας ξανά βαριές εκφράσεις, έκανε ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Τουρκίας, Ομέρ Τσελίκ, κλιμακώνοντας τις προσωπικές επιθέσεις εναντίον του υπουργού Αμυνας εκ μέρους της Τουρκίας.

Σε διαδοχικές αναρτήσεις του, ο Τσελίκ αποκάλεσε τον Ελληνα υπουργό Αμυνας «αλαζόνα πολιτικό κωμικό», ενώ κάλεσε την ΕΕ να καταδικάσει τη στάση του κ. Καμμένου.

Παράλληλα, κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι ανέχεται τη συμπεριφορά του υπουργού του.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις