Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καλωσόρισαν το ταχύπλοο με καπνογόνα
ΕΛΛΑΔΑ

Καλωσόρισαν το ταχύπλοο με καπνογόνα

Για πρώτη φορά στα χρονικά η Σίκινος αποκτά ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Ραφήνα και οι κάτοικοι είναι ενθουσιασμένοι. Με αφορμή την άφιξη του ταχύπλοου Flying Cat 4, το οποίο θα συνδέει καθημερινά την Σίκινο με την Ραφήνα η υποδοχή των κατοίκων ήταν θερμή. Η χαρά των κατοίκων της Σικίνου όσο και του Δημάρχου είναι μεγάλη […]

Για πρώτη φορά στα χρονικά η Σίκινος αποκτά ακτοπλοϊκή σύνδεση με την Ραφήνα και οι κάτοικοι είναι ενθουσιασμένοι.

Με αφορμή την άφιξη του ταχύπλοου Flying Cat 4, το οποίο θα συνδέει καθημερινά την Σίκινο με την Ραφήνα η υποδοχή των κατοίκων ήταν θερμή.

Η χαρά των κατοίκων της Σικίνου όσο και του Δημάρχου είναι μεγάλη καθώς πλέον υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για τον τουρισμό.

Ενώ καλωόρισαν τους πρώτους ταξιδιώτες με καπνογόνα και πολλές φωτογραφίες.

Διαβάστε ακόμα:

40χρονος έπιασε καλώδια υπερυψηλής τάσης

Στο θέμα αναφέρθηκε με ανάρτησή του και ο δήμαρχος του νησιού Βασίλης Μαράκης.

«Φίλες και φίλοι. Μια πολύ όμορφη μέρα για το νησί μας. Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση υποδεχτήκαμε το νέο πλοίο που θα έρχεται στο νησί μας. Ευχαριστώ θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην υποδοχή καθώς την εταιρία Hellenic seaways, τον πλοίαρχο και το πλήρωμα.

Όπως σας είχαμε πει πριν λίγο καιρό, θα έχουμε καθημερινή σύνδεση με Ραφήνα, διάρκειας 4:30 ωρών. Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και συμβαίνει για πρώτη φορά στο νησί μας. Καλό καλοκαίρι και υγεία σε όλους.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις