Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καιρός: Νέο δελτίο ραγδαίας επιδείνωσης
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Νέο δελτίο ραγδαίας επιδείνωσης

Καιρός: Με ένα νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού η ΕΜΥ προειδοποιεί για έντονα φαινόμενα. Τις επόμενες ώρες έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα καθώς τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι βροχές, οι καταιγίδες αλλά η σκόνη από την Αφρική. Διαβάστε ακόμα: ΠΟΥ: Νέο ξέσπασμα του Έμπολα Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους […]

Καιρός: Με ένα νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού η ΕΜΥ προειδοποιεί για έντονα φαινόμενα.

Τις επόμενες ώρες έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα καθώς τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι οι βροχές, οι καταιγίδες αλλά η σκόνη από την Αφρική.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΥ: Νέο ξέσπασμα του Έμπολα

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως στα ηπειρωτικά όπου σταδιακά θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες, αναμένονται για αύριο Παρασκευή (18/05).

Βελτίωση του καιρού θα σημειωθεί τις βραδινές ώρες στα νότια. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα νότια της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και νότια από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο έως 6 μποφόρ. Στα υπόλοιπα θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις